Hopper is heel kidsproof!

Voordat ik zelf moeder werd, ging ik altijd al met veel plezier naar Hopper. En hoe fijn dat ik dit gewoon kan blijven doen omdat deze hotspot ook nog eens heel kidsproof is!

Hopper

Het terras is goedgekeurd!

Hopper is gevestigd aan de Rotterdamse Schiedamse Vest, vlakbij de Witte de Witstraat en staat bij volwassenen vooral bekend om de goede koffie en heerlijke zelfgemaakte lunchgerechten en zoete lekkernij. En als het buiten lekker weer is, kun je er prima in de zon genieten van je natje en je droogje.

Hopper

Hopper = kidsproof!

Maar, zoals gezegd, Hopper is dus ook vooral kidsproof! Op de eerste verdieping is namelijk een ruime speelhoek voor de kids aanwezig. Ook is er voor de kids een speciaal toilet (de ‘kinderkamer’) én kunnen zij op een krukje staan om handjes te wassen, wow!

Dus papa’s en mama’s: snel naar de Schiedamse Vest! Daar doe je je kind en vooral ook jezelf een groot plezier mee!

Hopper

HopperSchiedamse Vest 146, Rotterdam
Bekijk voor meer informatie en openingstijden de Facebook-pagina

Vorig bericht Volgend bericht

2 Reacties

  • Antwoord Rotterdam-Noord is een Hopper rijker! | Kleine Rotterdammer 26 april 2015 at 20:09

    […] net als bij Hopper in het centrum van de stad, terechte winnaar van de AD koffietest, is de koffie in de Zwaanshals ook erg goed. Hetzelfde geldt […]

  • Antwoord Top 10 Rotterdamse kidsproof lunchplekken 10 oktober 2015 at 13:36

    […] Rotterdam prijst zich gelukkig met twee fijne Hoppers! De vestiging aan de Schiedamse Vest in het centrum van de stad heeft speciaal voor kids een speelhoek ingericht. Ik ben vooral erg fan […]

  • Laat een reactie achter