Hoera, het is vakantie in Rotterdam! Misschien gaan jullie wel lekker op wintersport, enjoy! Voor de thuisblijvers heeft Kleine Rotterdammer de leukste tips voor de voorjaarsvakantie op een rij gezet. Leuk voor jou én voor je kinderen!

Koffie drinken

Rotterdam telt heel veel kindvriendelijke koffiezaakjes waar je met je kroost even lekker kunt neerploffen. Laat hen lekker spelen en geniet zelf van een goede bak koffie of kop thee. Wat dacht je van Parqiet, Mamamo, Keet of Ver van Hier?

Tips voor de voorjaarsvakantie

Blijdorp

Sinds kort hebben wij een abonnement op Diergaarde Blijdorp en de echte Kleine Rotterdammer kan er geen genoeg van krijgen! Ga lekker naar de dierentuin, loop langs de apen en giraffen en vergeet vooral het Oceanium niet!

Plaswijckpark

Ook al is het misschien nog een beetje koud, in Plaswijckpark is het altijd leuk! Wist je dat je hier ook een grote binnenspeeltuin hebt? En als het zonnetje zich toch een beetje laat zien, ben je zo buiten.

tips voor de voorjaarsvakantie

Jip & Janneke in het Maaspodium

Hoe leuk! In het Maaspodium kun je op zaterdag 27 februari de voorstelling Jip & Janneke bijwonen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Meer weten? Klik hier.

Maritiem Museum

Voor alle stoere kids is het geweldig om naar het Maritiem Museum toe te gaan. In de voorjaarsvakantie kun je hier leren smeden, een bezoek brengen aan het gastschip George Stephenson en verkleed op de foto.

Wat zijn jouw tips voor de voorjaarsvakantie?