Hiep hiep hoera voor Mamamo! Deze kidsproof hotspot bestaat begin september 2018 precies drie jaar!

Zondagochtend = Mamamo

Via Facebook was het in de zomer van 2015 niet te missen: Mamamo komt eraan! Door de vele aankondigingen was ik destijds wel heel nieuwsgierig geworden naar de nieuwste hotspot waar het ook met kids erg goed toeven is. Inmiddels hebben we al aardig wat zondagochtenden bij Mamamo doorgebracht.

Lekker…

En JA, wat is het er fijn! Precies wat we ervan hadden verwacht! De sfeer is er relaxed, de bediening erg vriendelijk zonder opdringerig te zijn en het eten en drinken smaken ook nog eens prima! Maar ja, dat kan ook niet anders met koffie van Giraffe en lekkers van Koekela en SUE bites…

Speelhoek Mamamo

Mamamo voor kids

Voor kids is er bij Mamamo genoeg te beleven. Zij kunnen zich uitleven in de speelhoek of een tekening maken. En als het lekker weer is, dan kun je na afloop nog even los op het strand van Nesselande.

Cadeaus shoppen

Mama’s die zin hebben om te shoppen zijn bij Mamamo ook op de juiste plaats: met het mooie en uitgebreide assortiment speelgoed, cadeaus voor volwassenen en kaarten is dit een prima plek om cadeautjes in te slaan. Voor de komende decembermaanden bijvoorbeeld, en dan drink je er meteen een lekkere kop koffie bij.

Wil je meer weten? Bekijk hier de website van Mamamo!

Mamamo, Corsicalaan 35, Rotterdam Nesselande

BewarenBewaren

BewarenBewaren