Wie Kleine Rotterdammer een beetje volgt, weet misschien dat ik niet alleen gek ben op mijn mannen, maar dat ik ook heel erg gelukkig word van fijne spulletjes in huis. En dit is mijn nieuwste design-aanwinst: de Muuto Open Candelabra. Mooi he?

Muuto is favoriet

Als het om design gaat, is Muuto één van mijn favoriete merken. Dit van oorsprong Deense merk, opgericht in 2007, heeft niet alleen de mooiste meubels in de collectie, maar ook een fijn assortiment lampen en woonaccessoires. En niet alleen bij ons thuis komt er af en toe iets nieuws van Muuto bij, ook op het kantoor dat ik deel met nog 5 dames hebben we meerdere mooie Muuto-items verzameld.

Muuto Open Candelabra

Een gezellige slaapkamer

Afgelopen zomer vond ik dat er echt iets moest gebeuren met onze slaapkamer. We wonen nu 3 jaar in onze nieuwbouwwoning, maar nog steeds heb ik het gevoel dat het nog niet helemaal ‘af’ is. Oke, misschien is een huis wel nooit helemaal af, maar toch. Voorlopig nog genoeg wensen op het lijstje. En zo dus ook met de slaapkamer. In een hotel in Antwerpen zag ik een ombouw achter het bed en dacht meteen: hé, dat is wat voor ons! Met hulp van mijn vader en een bevriende timmerman was de ombouw afgelopen maand ook bij ons een feit.

Muuto Open Candelabra

Musthave: de Muuto Open Candelabra

Tja, en dan heb je een ombouw, maar dan wil je dat er ook nog wat moois op komt te staan. Kandelaars vind ik sowieso heel gezellig en met drie mannen in huis moéten er gewoon ook roze accessoires in huis staan om het testosteron-gehalte een beetje te compenseren. Je snapt het: deze roze eyecatcher van Muuto, ontworpen door Jens Fager, is een regelrechte match. Hij fleurt de slaapkamer lekker op en staat ook nog eens goed op het stapeltje boeken dat ik nu aan het lezen ben. En vind ik het tijd voor verandering (Muuto betekent toevallig ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’ in het Fins), dan krijgt de Candelabra gewoon een nieuw plekje in de woonkamer. Geen probleem met zo’n mooi, veelzijdig item.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Wil je meer weten over MisterDesign? Bezoek dan eens de website en laat je inspireren!