Je hebt het misschien al een paar keer voorbij zien komen: ons fijne kantoor aan het Rotterdamse Hofplein. Samen met nog 5 andere lieve dames hebben wij zelf een ruimte ingericht en het is zo fijn om daar aan het werk te zijn! Mede dankzij de mooie items van Muuto is het echt helemaal ons plekje geworden.

Muuto

Ken jij het Deense merk Muuto al? Het is mooie designmerk is opgericht door Peter Bonnen en Kristian Byrge en staat vooral bekend om de fraaie collectie lampen, stoelen, tafels, kasten, banken en hele mooie woonaccessoires. Wist je dat trouwens ‘muutos’ een Fins woord is voor ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’? En dat is precies wat de ontwerpers voor ogen hadden met hun designlabel.

Muuto vaas

Muuto bij ons in het kantoor

Voor ons was het duidelijk toen wij ons kantoor gingen inrichten: de roze Elevated vaas moést er komen! Want op een vrouwenkantoor hoort een roze vaas, nietwaar? Ook thuis zou deze vaas prachtig staan, maar dat terzijde. We kozen naast de vaas ook nog voor meerdere Restore manden. Deze stevige manden zijn gemaakt van polymeervilt (gerecyclede petflessen) en dus ook nog eens hartstikke duurzaam. Ze staan niet alleen leuk in de kast, maar zijn ook nog eens handig in gebruik: licht van gewicht, sterk en gemakkelijk te verplaatsen.

Op de wishlist

Elke keer dat ik stiekem op de website van MisterDesign rondstruin, word ik hebberig van al het moois van Muuto. Hoogste tijd om met je te delen wat er nog op mijn persoonlijke Muuto wishlist staat:

Muuto

#1. Niet alleen leuk op een werkplek, maar ook prachtig op een dressoir, deze knappe Leaf tafellamp
#2. Want vazen heb je nooit genoeg toch? Dit is de Silent vaas, verkrijgbaar in meerdere kleuren
#3. De rechthoekige variant hebben we al, maar deze ronde Restore opbergmand is misschien nog mooier
#4. Voor vrolijke hoekjes in huis en donkere dagen: de Open Candelabra kandelaar
#5. Deze Platform Tray behoeft verder geen uitleg, toch?
#6. Bijzettafeltjes zijn altijd handig en deze Around bijzettafel is wel heel mooi…

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. De bovenste twee foto’s zijn gemaakt door Alexandra Noorman van ByAlex

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren