Wil je winkelen met kinderen in Rotterdam? Ga dan zeker naar het Maagd van Holland Kwartier! Hier vind je de leukste shop-adresjes voor jou en je kids.

Het Maagd van Holland Kwartier is de wijk tussen de Mariniersweg en de Binnenrotte en omvat onder andere de Pannekoekstraat en Botersloot. Deze winkelstraten zijn nog redelijk rustig wat verkeer betreft en door de pleintjes en de bomen is het een hele fijne plek om op een middag doorheen te wandelen.

Shoppen met kinderen

Kleine Rotterdammer komt graag in dit gedeelte van de stad en heeft daarom de leukste adresjes waar je naartoe kunt met kids op een rijtje gezet.

Picknick

Picknick

Dé plek voor een goede lunch en heerlijke scones. In de zomer zit je er lekker buiten en bij slecht weer is het juist binnen heel gezellig. Bekijk hier een eerdere blog over Picknick.

De Pasta Kantine

Welke kids houden er niét van pasta? Ga lekker met ze eten bij De Pasta Kantine!

Tante Nel

De lekkerste friet van Rotterdam eet je bij Tante Nel! Vergeet er vooral geen truffelmayonaise bij te bestellen…

NOC NOC

NOC NOC

Wil je een goede kop koffie drinken met een heerlijk stukje bananenbrood? Ga dan naar NOC NOC!

De kleine kapitein

Kinderboeken, speelgoed en koffie: je vindt het allemaal bij de kleine kapitein.

Sajoer

Sajoer

Trek in de lekkerste slowjuice van de stad? Ga naar Sajoer! Je bent hier ook aan het juiste adres voor een goede salade of heerlijke soep.

Louen

Louen is toch wel één van de leukste kledingwinkels voor dames. Check it out!

Bokaal

En de dag sluit je lekker af met een goede borrel bij Bokaal. Is het lekker weer? Dan neem je lekker plaats op het grote en gezellige terras.