Wow, Rotterdam is weer een nieuw kindvriendelijke hotspot rijker! Afgelopen week is CROOS geopend, wij zijn fan!

CROOS is, zoals de naam al doet vermoeden, gevestigd in Crooswijk. Op een druilerige zaterdagmorgen, grijs en grauw buiten, bezochten wij deze nieuwe hang-out en wat was het er leuk! Een goede sfeer, mooie inrichting en een hartelijke ontvangst: de eerste punten waren meteen gescoord.

Croos

CROOS met kroost

CROOS is ontstaan met het idee om een ontmoetingsplek te creëren voor de bewoners van Crooswijk. Geen suf buurthuis, maar een hippe en fijne plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, kunnen werken, rustig de krant kunnen lezen of lekker met kinderen kunnen ontspannen. Voor kids is er dan ook een heuse speelhoek die van alle gemakken is voorzien: een keukentje, puzzels, potloden en papier en nog veel meer leuks om uren zoet mee te zijn. Ook erg fijn: de speelhoek bevindt zich achterin de zaak waardoor kinderen niet de gelegenheid krijgen om te ontsnappen. Ideaal wanneer je op pad bent met een avontuurlijke peuter, like we did.

Croos

De kaart van CROOS mag er ook zeker zijn! Van het ontbijt tot de borrel: er is genoeg lekkers te vinden. Voor kinderen zijn er speciale kinderboterhammen. Yum!

Kom maar op, zomer!

In de zomer belooft het helemaal een feestje te worden bij CROOS, want dan gaan de stoelen en tafels naar buiten en kunnen we heerlijk genieten op het terras. We kunnen niet wachten tot het zover is, maar tot die tijd amuseren we ons prima binnen en staat ons volgende uitje naar deze toffe plek al gepland.

Wil je meer weten over deze kindvriendelijke plek? Bekijk hier de website!