Wat vliegt de tijd toch, het is weer bijna Pasen in Rotterdam! En heb je nog geen plannen gemaakt voor deze dagen? Geen nood! Kleine Rotterdammer heeft de leukste Rotterdamse uitjes met kids voor Pasen voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Dit kun je tijdens Pasen doen in Rotterdam

Paasbrunch in Rotterdam

Hoe kun je je dag beter beginnen dan met een echte paasbrunch? Thuis is al leuk, maar buiten de deur is het helemaal genieten. Kleine Rotterdammer maakte al eerder een overzicht met daarin vermeld waar je het beste terecht kunt voor een paasbrunch in Rotterdam. Staat er een fijn adresje voor jou tussen?

‘De Chinese Nachtegaal’ in het Hofpleintheater

Geen paasbrunch maar wél naar het theater? Ga dan op zondag 1 april naar ‘De Chinese Nachtegaal‘ in het Hofpleintheater! Het belooft een ontspannen en vrolijk zondagochtendprogramma te worden voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol voorleesplezier, muziek, zingen, spelen en tekenen.

‘Drie’ in het Maaspodium

Nog een fijne theatervoorstelling, maar dan op maandag 2 april: Drie in het Maaspodium! Deze voorstelling gaat over de bijzondere onderlinge band tussen broers en over anders zijn. De voorstelling begint om 11.00 uur, maar voorafgaand kun je er tussen 9.30 en 10.30 uur terecht voor een paasontbijt.

Paaseieren zoeken in Plaswijckpark

Samen met de paashaas op zoek naar eieren? Ga dan naar Plaswijckpark! Op Eerste en Tweede Paasdag wordt om 12.00 uur het startsein gegeven om op zoek te gaan naar eitjes. Fijne bijkomstigheid: voor iedere leeftijdscategorie is er een eigen moeilijkheidsgraad.

Boijmans Club

Op iedere eerste zondag van de maand (en dus ook op zondag 1 april) zijn kids van 5-14 jaar van harte welkom bij de Boijmans Club in het Museum Boijmans van Beuningen. In dit programma krijgen kinderen een rondleiding en gaan ze aan de slag met een creatieve workshop. Meedoen? Koop dan vooraf je kaartje via de website van het museum.

Heb jij nog tips voor een onvergetelijk Pasen in Rotterdam? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.

Enjoy the weekend!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren