Wat vliegt de tijd toch, het is weer bijna Pasen in Rotterdam! En heb je nog geen plannen gemaakt voor deze dagen? Geen nood! Kleine Rotterdammer heeft de leukste Rotterdamse uitjes met kids voor Pasen voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Dit kun je tijdens Pasen doen in Rotterdam

Paasbrunch in Rotterdam

Hoe kun je je dag beter beginnen dan met een echte paasbrunch? Thuis is al leuk, maar buiten de deur is het helemaal genieten. Kleine Rotterdammer maakte al eerder een overzicht met de leukste plekken waar je terecht kunt voor een paasbrunch in Rotterdam. Staat er een fijn adresje voor jou tussen?

3 keer naar een voorstelling in het Maaspodium

Tijdens Pasen kun je in het Maaspodium bij maar liefst drie verschillende voorstellingen aansluiten! Op zondag 21 april, Eerste Paasdag, kun je naar Pak ‘m (3+) en op maandag 22 april staan de voorstellingen Chitchat (4+) en De man die alles weet (4+) op het programma. Meer weten? Bezoek dan de website van het Maaspodium.

Paaseieren zoeken in Plaswijckpark

Samen met de paashaas op zoek naar eieren? Ga dan naar Plaswijckpark! Op Eerste en Tweede Paasdag wordt om 12.00 uur het startsein gegeven om op zoek te gaan naar eitjes. Fijne bijkomstigheid: voor iedere leeftijdscategorie is er een eigen moeilijkheidsgraad.

Heb jij nog tips voor een onvergetelijk Pasen in Rotterdam? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.

Enjoy the weekend!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren