Parqiet
Blog, Hotspots, Lifestyle, Lijstjes

5 Tips voor Pasen in Rotterdam

Wat vliegt de tijd toch snel, het is weer Pasen in Rotterdam! En heb je nog geen plannen gemaakt voor de komende dagen? Geen nood! Kleine Rotterdammer heeft de leukste Rotterdamse uitjes met kids voor Pasen voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Croos

Paasbrunch

Hoe kun je je dag beter beginnen dan met een echte paasbrunch? Thuis is al leuk, maar buiten de deur is het helemaal genieten. Je kunt dit weekend heel fijn brunchen bij de Bakkerswinkel in Kralingen, Baker&MooreVer van Hier, Croos en Westerkaatje.

Reuzenrad The View

Ben je nog niet in hét reuzenrad van Rotterdam geweest? Je hebt nog tot en met zondag 10 april de kans om het mooiste uitzicht van de stad te bewonderen. Ruben, de echte Kleine Rotterdammer, vond het erg leuk en spannend. Wil je meer weten? Bekijk hier de website van Rotterdam viert de stad, de initiatiefnemers achter het reuzenrad.

Ruben The View

CityCruise Rotterdam

Sinds 26 maart is Rotterdam een enerverende vaartocht rijker: de CityCruise. De Tenders (bootjes) die hiervoor worden ingezet, varen je in anderhalf uur langs de meest markante plekken van Rotterdam. En natuurlijk mag de nodige uitleg aan boord niet ontbreken. Erg leuk om eens met kids te doen! Klik hier voor meer informatie.

Swan Market

Het is alweer het laatste weekend van de maand en dus ook hoogste tijd voor Swan Market! Dit keer nog een keertje binnen in de Van Nelle Fabriek, vanaf april weer in het Museumpark. Swan Market is op maandag 28 maart geopend. Foto: Swan Market

Swan Market

Eitje

Zin in een theatervoorstelling? Ga dan met kids naar Eitje, de voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar die te zien is in het Maaspodium. De voorstelling gaat over een eitje, een museum en een spannende achtervolging.

Heb jij nog tips voor een onvergetelijk Pasen in Rotterdam? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.

Enjoy the weekend!

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter