Het weekend staat weer voor de deur! Tijd om de leukste Rotterdamse uitjes van de komende dagen met je te delen. 

Stadsfestival Op z’n Rotterdams

Van vrijdag tot en met zondag vindt de tweede editie van het Stadsfestival Op z’n Rotterdams plaats in de binnenstad. Door middel van een culturele Rotterdamse iconen-route, worden 7 hotspots met elkaar verbonden. De hotspots worden ingericht als Azië aan de Maas, de Kookgoot, de Ramblas, Montmartre, Vintage Plaza, Madison Avenue en de Markthal. Bezoekers kunnen hier theater-, dans-, of muziekoptredens bekijken. Ook wisselen kunst, live painting, exposities en troubadours elkaar af. Winkeliers in de binnenstad bieden de bezoekers tijdens het feestelijke weekend een speciale aanbieding.  Wil je meer weten? Bekijk hier de website van Stadsfestival Op z’n Rotterdams.

weekend

Fenix Food Feest

Hoera voor de Fenix Food Factory, want deze toffe hotspot bestaat dit weekend alweer twee jaar! Het belooft een waar feestje te worden, waarbij ook zeker de kids niet worden vergeten. Meer weten? Bekijk hier de Facebookpagina van het event.Fenix+Food+Feest

Kinderboerderijenweekend

Op zaterdag en zondag is het, jawel, kinderboerderijenweekend. En wist je dat Rotterdam maar liefst 8 kinderboerderijen telt? Er is hier dit weekend van alles te doen. Van schapen scheren tot knutselen en van speurtochten tot wol spinnen. Wil je meer weten? Bekijk hier de website van gemeente Rotterdam voor meer informatie.

Heb jij tips voor komend weekend? Laat het weten in een reactie onder dit bericht. Have fun!