Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen: de te gekke tekeningen en producten van Makii. Kleine Rotterdammer is fan van al dit moois!

Turbo grote kleurplaten, toffe muurstickers voor kinderkamers, art prints en wenskaarten: Makii heeft het allemaal! En alle producten bevatten de toffe designs die er speciaal op gericht zijn om kinderen te laten experimenteren met hun creativiteit. Kijk, daar worden we nou blij van.

Makii

Op reis met Makii

Sinds kort tref je ook turbo kleurplaten in het assortiment aan. Een slag kleiner dan de kleurplaten die je eerder in de collectie tegenkwam, maar met een afmeting van 48 x 69 centimeter nog steeds erg groot. En door het thema ‘reizen’ van deze kleurplaten, zijn ze ook nog eens super leuk om mee te nemen of om voor te bereiden op vakantie. Elke kleurplaat is ook nog eens extra voorzien van een speciaal mini-paspoort dat volstaat met ontdekkingen. Beter kan niet, toch? Momenteel zijn de kleurplaten verkrijgbaar in de landen Nederland, Amerika en Japan en heel binnenkort worden hier ook de landen Spanje, Frankrijk, Italië en Groot-Britannië aan toegevoegd.

Wil je meer weten over Makii? Bekijk hier de website van dit toffe Rotterdamse merk. En zoals Makii het zelf zou zeggen: hatsikidee!