Ik heb een crush op mooie spullen voor in huis. En als het dan ook nog eens functioneel is, dan heb je me helemaal. Wat vind jij van deze prachtige groene set Vitra Trays?

Designmerk Vitra

Het mooie designmerk Vitra ken je vast wel. De kracht van het merk zit ‘m in de producten die zijn ontworpen door wereldberoemde designers, zoals Charles en Ray Eames (de stoelen!), Hella Jongerius en vele anderen. Samen met deze ontwerpers maakt Vitra kwalitatief hoge designmeubels en accessoires met oog voor duurzaamheid én innovativiteit. Beter kan niet, toch?

Vitra Trays: ontworpen om te kunnen gebruiken

Mijn laatste Vitra-aanwinst is de set Vitra Trays, bestaande uit 3 verschillende schalen in mooie tinten groen. De grootste schaal gaat met een diameter van 40 centimeter makkelijk door als dienblad en de schalen van 18 en 29 centimeter doen het goed voor alles en nog wat. Iets lekkers bij de koffie of een snack aan het einde van de middag: you name it en het kan! Bij ons werden de kleinste trays al gebruikt tijdens het kerstdiner op school en ik kan me ook zomaar voorstellen dat de trays geliefde gasten zullen zijn tijdens de verjaardagen van de jongens binnenkort. Ze zijn makkelijk in gebruik, voedselveilig en een echte eyecatcher tijdens feestjes.

MisterDesign Vitra Trays

Goed te combineren met andere design accessoires

Nog een fijne bijkomstigheid: de Vitra Trays, ontworpen door Jasper Morrison, zijn prima te combineren met andere Vitra accessoires. Kijk maar eens hoe goed ze het doen!

Vitra accessoires

Je ziet het, de Vitra Trays zijn ook in een rode kleurencombinatie te koop. En ik vind ze dus echt heel goed samengaan met de Vitra O-Tidy Organiser Opberger (midden), de Vitra Rotary Tray Opberger (links onder) en de Vitra High Tray (rechts onder). Alle matches zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus combineren maar!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Benieuwd naar al het moois van deze webshop? Neem dan zeker een kijkje op de website van MisterDesign