Voor iedereen die niet kan wachten: nog even en de eerste kerstmarkten in Rotterdam zijn weer een feit! Goed nieuws dus voor de die hards onder ons. Kleine Rotterdammer zet alvast de leukste Rotterdamse kerstmarkten van 2018 voor je op een rijtje. Ho, ho ho!

De leukste Rotterdamse kerstmarkten

Trompenburg Tuinen & Arboretum | 14-16 december

De tuinen van Trompenburg zijn (nog) niet bij iedereen bekend, maar je kunt er maar liefst drie dagen terecht voor een heuse kerstmarkt! Met aanwezigheid van lokale partijen en warme chocolademelk voor de kids. Wat wil je nog meer? En heb je een Rotterdampas? Dan bezoek je Trompenburg helemaal gratis.

Kerstmarkt Delfshaven | 15 december

Ook in Delfshaven is er dit jaar weer een echte kerstmarkt georganiseerd door Maak Rotterdam. Denk aan live-muziek, lekkere hapjes, drankjes, workshops, een kleurplaatwedstrijd en een markt met veel handgemaakte en lokale producten. Meer weten? Bekijk dan het Facebook-event van deze kerstmarkt.

Kerstmarkt Lusthofstraat | 15 december

Op zaterdag 15 december ben je tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom bij de kerstmarkt in de Lusthofstraat! Denk aan 50 kraampjes en foodtrucks én natuurlijk heel veel gezelligheid. En als je dan toch in de Lusthofstraat bent, kun je meteen even langs bij Juffrouw van Zanten. Meer weten over deze kerstmarkt? Bekijk het evenement dan op Facebook.

Kerstmarkt Overschie | 14 december

Op zoek naar een kerstmarkt in één van oudste stukjes Rotterdam? Ga dan op vrijdagavond 14 december tussen 18.00 en 21.00 uur naar de kerstmarkt in Overschie. Nostalgie gegarandeerd!

Mis jij een Rotterdamse kerstmarkt in dit rijtje? Laat het dan even weten in een reactie onder dit bericht. Dankjewel!

BewarenBewaren

BewarenBewaren