Sinterklaas is nog maar net het land uit, of de eerste Rotterdamse kerstmarkten dienen zich alweer aan. Goed nieuws voor de die hards onder ons: dit weekend kun je terecht bij maar liefst vier verschillende kerstmarkten! En natuurlijk zijn deze markten ook heel erg geschikt voor kids.

De leukste Rotterdamse kerstmarkten

Trompenburg Tuinen & Arboretum | 15-17 december

De tuinen van Trompenburg zijn niet bij iedereen bekend, maar je kunt er maar liefst drie dagen terecht voor een heuse kerstmarkt! Met aanwezigheid van lokale partijen en warme chocolademelk voor de kids. Wat wil je nog meer? En heb je een Rotterdampas? Dan bezoek je Trompenburg helemaal gratis.

Kerstmarkt Lusthofstraat Kralingen | 16 december

Kerstmuziek, de vrolijkste kerstman en een lichtjesroute door de straat… het is er allemaal op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Uiteraard ontbreken ook de warme chocolademelk en erwtensoep niet. En wil je even ergens binnen koffie drinken? Ga dan zeker even naar Juffrouw van Zanten!

Kerstmarkt Overschie | 15 december

Op zoek naar een kerstmarkt in één van oudste stukjes Rotterdam? Ga dan op vrijdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur naar de kerstmarkt in Overschie. Nostalgie gegarandeerd!

Cool White Winter Fair |15-17 december

De ondernemers van de Witte de Withstraat organiseren het weekend voor kerst de Cool White Winter Fair met diverse acts; een betoverende winterkoningin op stelten zal langs de diverse andere winterse activiteiten flaneren, winterstreetfood & drinks, storytellers, een kerstman en zingende kerstvrouw, DJ Bootsy Paul op skates en héél veel kerstlichtjes!!!

Mis jij een kerstmarkt in dit rijtje? Laat het dan even weten in een reactie onder dit bericht. Dankjewel!

BewarenBewaren

Oprichtster van Kleine Rotterdammer, Rotterdamse mom van Ruben (’14) en Boris (’17) en freelance Communicatie Adviseur. Vragen of opmerkingen? Stuur gerust een e-mail naar lisette@kleinerotterdammer.nl!