Pasen is nog maar net voorbij of Koningsdag staat alweer voor de deur. De tijd vliegt! Wat mij betreft is Koningsdag bij uitstek dé dag om er met kids op uit trekken en vrijmarkten te bezoeken. Kleine Rotterdammer heeft daarom de 5 leukste Rotterdamse vrijmarkten voor kinderen op een rijtje gezet waar ook genoeg kidsproof hotspots in de buurt zijn, mocht je even behoefte hebben aan een break.

De leukste vrijmarkten van Rotterdam

Kleiweg

Ook op de Kleiweg kun je dit jaar weer terecht voor een vrijmarkt. Goed nieuws: Ver van Hier is deze dag al vanaf 8.00 uur geopend!

Nieuwe Binnenweg

Nog zo’n vrijmarkt die je eigenlijk niet mag missen. Heb je het koud gekregen? Ga dan even naar binnen bij het Westerpaviljoen.

Deliplein

Het Deliplein en omgeving staan komende vrijdag opnieuw in het teken van Royal Rollerdisco: een vrijmarkt waar je ook nog eens kunt dansen en skaten. Heb je zelf geen rolschaatsen? Geen probleem, je kunt ze huren voor een dag. En mocht er een bui overtrekken, dan vlucht je gewoon één van de restaurantjes in.

Nesselande

Groot pluspunt van de vrijmarkt in deze wijk: je kunt voor een gedeelte overdekt zitten onder de overkapping van de winkels! En even opwarmen is deze dag mogelijk bij hotspot Mamamo.

Liskwartier

In het Liskwartier kunt je tussen 10.00 en en 19.00 uur terecht voor het grote jubileumfeest van Liskids! Denk aan rommelmarkt, pimp-je-fiets, schminken, een springkussen én verschillende workshops.

Let’s get the party started!

BewarenBewaren

BewarenBewaren