Altijd goed in het weekend: lekker brunchen met het hele gezin! Een slow start staat bij ons vaak garant voor een hele relaxte dag. Maar waar moet je zijn? Kleine Rotterdammer zette de leukste adresjes om te brunchen in Rotterdam voor je op een rijtje. 

Brunchen in Rotterdam: hier moet je zijn!

Juffrouw van Zanten 

Met maar liefst twee vestigingen in het Rotterdamse, is het altijd fijne Juffrouw van Zanten the place to be voor een heelijke brunch. 
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

JORDY’s

Ben je al bij JORDY’s in Kralingen geweest? Bij de lekkerste broodbakker(t) van de stad zijn de eiergerechten en breakfast bowls niet te weerstaan. 
JORDY’s, Vlietlaan 52, Rotterdam

WES eettentje

Vorige week was ik er voor het eerst, bij WES eettentje in Noord. Man o man wat was het er fijn! En laten ze nou ook nog eens een hele uitgebreide brunch serveren. Yum!
WES eettentje, Benthuizerstraat 94a, Rotterdam

Yoghurt Barn

Liefhebbers van yoghurt brunchen natuurlijk bij Yoghurt Barn! Mijn favoriet? Crazy Cookie yoghurt met kiwi, bastogne en kaneelsuiker. Ook heerlijk tijdens een brunch! Of kies voor een Brunch Barn en ga all the way.
Yoghurt Barn, Oude Binnenweg 117-119, Rotterdam

Breakfast in Rotterdam HQ

Niet alleen een hele fijne plek om te ontbijten, maar ook voor een goede brunch ben je hier aan het juiste adres! Ilse en Phuong, de oprichters van Breakfast in Rotterdam, zijn zelf dol op ontbijten en nemen je graag mee in hun passie voor lekker én goed eten. 
Breakfast in Rotterdam HQ, Stadhoudersweg 96D, Rotterdam

Wat zijn jouw favoriete adresjes om met kinderen te brunchen in Rotterdam? Laat het weten in een reactie onder dit bericht en we zijn je eeuwig dankbaar!