Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Jet & Nel: of ik een keertje koffie wilde komen drinken. Ik had ze eerder voorbij zien komen op Instagram en al bedacht dat ik er meer van wilde weten. Dus, dat was makkelijk! Op naar Jet & Nel. 

Jet & Nel is alles in één. Een online shop met een echte winkel. In de kelder van Vicini vind je de echte winkel, een fijn plekje met de mooiste items. De hele collectie is samengesteld met het idee dat het mooie en originele producten moet bevatten. En dat zie je! Handgemaakte tassen van vanmy, shawls van DorienDavid en beauty-artikelen van het Italiaanse Ortigia. Zelf was ik op slag verliefd op de mooie schoenen van Abramey. Wow, wat mooi en echte eyecatchers!

Jet & Nel

Jet & Nel voor kids

En goed nieuws voor mama’s: bij Jet & Nel kun je ook terecht voor leuke kleding voor kinderen. Ze verkopen het nieuwe Rotterdamse label Antonio, een stoer merk voor zowel meisjes als jongens. Deze collectie wordt binnenkort nog uitgebreid met gave t-shirts. En ja, daar ga je op Kleine Rotterdammer nog veel meer over horen…

Jet & Nel

Vicini

Omdat Jet & Nel in de kelder van Vicini zit, kun je het shoppen meteen combineren met een bezoek aan Vicini. Neem man en kinderen mee, laat hen lekker wat drinken bij Vicini en neem zelf de tijd om te gaan snuffelen in de basement. Need I say more?

Jet & Nel

Wil je meer weten? Bekijk hier de website van Jet & Nel.