Wat is er fijner dan in het weekend of op een woensdagmiddag lekker neer te ploffen bij een kidsproof hotspot en quality time te hebben met elkaar? Juist! En bij Vicini in Kralingen kun je dit wel heel goed doen.

Een begrip in Kralingen

Vicini is een begrip in Kralingen en ver daarbuiten. Niet zo gek, want deze hotspot is leuk voor jong én oud! De inrichting is modern en gezellig en door de grote ramen valt er flink wat licht naar binnen. En is het lekker weer? Dan neem je gewoon plaats op het terras, easy peasy.

Vicini

Vicini = Italië!

Op de menukaart van Vicini staan (je raadt het al) de lekkerste Italiaanse gerechten. En laten wij daar nou net echt heel gek op zijn! Gelukkig valt Italiaans eten bij veel kids ook altijd goed in de smaak. Voor hen staan er fijne pizza’s en pasta’s op het menu.

Vicini

Vroege vogels

De echte vroege vogels zitten hier ook goed in het weekend. Wat dacht je namelijk van een heerlijk ontbijt? Kun je daarna lekker wandelen in het Kralingse Bos. En je bent dan zeker niet de enige in het restaurant: veel gezinnen hebben hetzelfde idee waardoor het er ook in de ochtend heel gezellig is.

BonBon on the Block

Pssst… nog een geheimpje: sinds kort heeft BonBon on the Block een winkel op de Kortekade. Je weet dus wat je te doen staat als je bij Vicini bent geweest.

Vicini, Kortekade 63-69, Rotterdam. Bekijk hier de website. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren