Jaja, het is weer weekend! En ook nog een beetje herfstvakantie, dus er is van alles te doen in het Rotterdamse. De Uitagenda Rotterdam selecteerde voor jou weer 3 culturele tips die je dit weekend niet mag missen. Go and have some fun!

3 tips van Uitagenda Rotterdam voor een heel fijn weekend

Kinderen voor Kinderen (7+)

Zet je schrap voor de allernieuwste cd van Kinderen voor Kinderen, met als thema Gruwelijk Eng. Tijdens dit concert kan je meezingen met de 12 nieuwe liedjes die erop staan en kom je misschien ook nog eens op televisie!
Vanaf vrijdag 20 oktober, Nieuwe Luxor theater

De Duik (9+)

Roly en zijn vader delen samen een geheim dat niemand anders mag weten. Wie onder de Pontjesbrug zwemt, maakt een reis naar het verleden! De vader en zoon maken samen veel avonturen mee, totdat de vader van Roly op een avond alleen gaat en niet meer terugkomt. Zou Roly hem kunnen redden?
Zaterdag 21 oktober, Hofpleintheater, 19.30 uur

Papegaai Paulo (5+)

Hoe zou het zijn om in een museum te wonen? Papegaai Paulo weet daar alles van. Hij kan zo vaak als hij wil naar mooie kunstwerken kijken en heeft zelf ook de ambitie om ooit kunstenaar te worden. Paulo geeft een rondleiding langs zijn favoriete kunstwerken en hij wil jou er erg graag erbij hebben!
Zondag 22 oktober, Museum Boijmans van Beuningen, 11.30 uur 

Wil je meer kidsproof tips? Neem dan zeker een kijken op de website van de Uitagenda. Wist je bijvoorbeeld dat zij een aparte kids pagina hebben? Check it out!

Fotocredits:  Rob van Dalen | Blinckt

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren