Het is officieel herfst en dit is alweer het laatste weekend van september. Met oktober in zicht, neemt helaas ook het aantal festivals in de stad af. Jammer! Maar niet getreurd, want komend weekend kun je echt nog wel even je hart ophalen. Wat dacht je hiervan?

Geen Daden Maar Woorden Festival | 24 en 25 september

Op zaterdag en zondag staat Katendrecht geheel in het teken van het Geen Daden Maar Woorden Festival. Op tien verschillende locaties rondom de Fenix Food Factory is er van alles te doen op literair en muzikaal gebied. Op zondagochtend is er een speciale kindervoorstelling van Paul van Loon in het Walhalla theater. Het belooft een mooie ochtend te worden! Meer informatie over dit festival vind je hier.

proeft

Proeft Rotterdam | 25 september

Houd je van lekker eten en gezelligheid? Ga dan op zondag zeker even langs bij Proeft Rotterdam in de Van Oldenbarneveltstraat. Tijdens het foodevent is deze straat voor een middag omgetoverd tot groot terras met diverse foodtrucks en fijne muziek. En ja, kids zijn er van harte welkom!

Natuurfestival in Het Park | 25 september

En we sluiten het lijstje af met een event voor alle natuurliefhebbers onder ons. Op zondag vindt in het Park bij de Euromast het Natuurfestival plaats. Je ziet hier niet alleen de beste ideeën voor een groen Rotterdam, maar je kunt ook deelnemen aan diverse workshops en activiteiten. En als je even wilt bijkomen van alles, dan plof je gewoon neer bij Parqiet. Wil je meer weten over het festival? Je vindt alle informatie terug op de website.

Fotocredits: Proeft Rotterdam