We hebben regelmatig in de trein naar Amsterdam gezeten voor een bezoek aan De Bakkerswinkel. Niet meer nodig nu! Sinds dit jaar kun je ook in het Rotterdamse terecht voor een heerlijk vers ontbijtje of een goede lunch.

Bakkerswinkel

En dit juichen we natuurlijk alleen maar toe! Want De Bakkerswinkel is niet alleen geschikt voor een high tea (voorzien van de lekkerste scones) met vriendinnen of een kop koffie tijdens het winkelen. Nee, wij vinden dat deze nieuwe hotspot ook erg leuk is om met kinderen naartoe te gaan! De indeling is de ruim waardoor je er gemakkelijk met een kinderwagen naar binnen kunt. Daarnaast zijn er tevens twee kinderstoelen aanwezig en kun je er mini-broodjes bestellen.

Bakkerswinkel

Momenteel is De Bakkerswinkel, ingericht door Piet Hein Eek, in Rotterdam alleen nog gevestigd aan de Schiedamse Vest. Maar er is meer goed nieuws! Want heel binnenkort zal er een tweede Rotterdamse vestiging worden geopend nabij Oostplein. Wij hebben ons laten vertellen dat je hier ook ’s avonds terecht kunt voor een heerlijke en gezonde maaltijd. Ook daarom kunnen we niet wachten tot de deuren van deze nieuwe vestiging open gaan…

Bakkerswinkel

De Bakkerswinkel, Schiedamse Vest 99a, Rotterdam
www.debakkerswinkel.nl/rotterdam