Stel je voor: het is een grijze zondagmiddag, je bent met manlief en kind(eren) in de stad en hebt zin in een goede lunch. Waar ga je dan naartoe? Juist! De Pasta Kantine!

SAMSUNG DIGITAL CAMERABij binnenkomst valt de prettige sfeer al meteen op, van een standaard kantine is absoluut geen sprake. Het interieur is strak, maar door gebruik van kleur en details oogt het toch heel gezellig. Door de bediening wordt je hartelijk welkom geheten en naar je tafel begeleid. En dan wordt het lastig, want de kaart biedt namelijk zoveel lekkers, dat het lastig kiezen is. Verse pasta’s, broodjes, salades, het ontbreekt werkelijk aan niets.

SAMSUNG DIGITAL CAMERAEenmaal besteld, dan staat binnen een kwartier je maaltijd op tafel. En dan gaat het genieten pas echt beginnen. Alles wordt vers en met veel liefde en biologische ingrediënten bereid, dat proef je! En waren je ogen groter dan je maag? Geen probleem! De Pasta Kantine is tegen voedselverspilling en biedt je daarom een doggybag aan.

De service, het ruime interieur, de veelzijdigheid van de kaart en de vlotte bediening maken deze plek ook uitermate geschikt voor kinderen. En als je toch in de Pannekoekstraat bent, kun je hier meteen de andere leuke adresjes ontdekken.

De Pasta Kantine, Pannekoekstraat 22a
www.depastakantine.nl