Een smaakatelier. In de Rotterdamse Pannekoekstraat. Wow, Kleine Rotterdammer moest natuurlijk een keer gaan proeven bij Zoet & Zout!

Smaakatelier Zoet & Zout

Tja, en wat verwacht je dan van een smaakatelier? In ieder geval goede koffie en heerlijke broodjes. En oh ja, ook nog een mooi interieur en een fijne sfeer. En het klopte allemaal! Al onze verwachtingen werden waargemaakt.

Zoet & Zout

Bij binnenkomst zagen we meteen dat er, heel subtiel, speelgoed in het restaurant aanwezig is. Fijn als je met een dreumes op pad bent en zo was ook de aanwezige kinderstoel geen overbodige luxe.

Zoet & Zout

In verwarring!

De kaart bracht ons even in verwarring. Er stond zoveel lekkers op! Wat moesten we nou kiezen uit alle Italiaanse lunchgerechten? We besloten om voor een Panino prosciutto en een Panino polpette (Italiaanse gehaktballetjes) te gaan. Goede keus, we hebben echt heerlijk gegeten.

Zoet & Zout

De echte Kleine Rotterdammer heeft zich ook prima vermaakt. Fijn dat er bij Zoet & Zout de faciliteiten zijn om kids even zoet te houden zodat je zelf kunt genieten. Het toilet beschikt niet over een verschoonruimte, dus houd hier wel rekening mee.

Vooraf reserveren bij Zoet & Zout

Ben je van plan om Zoet & Zout te bezoeken? Zeker doen! En reserveer vooraf je tafel. Het is er echt altijd druk en het zou zonde zijn om al het lekkers te moeten missen.

Smaakatelier Zoet & Zout, Pannekoekstraat 93A, Rotterdam
Bekijk hier de website voor meer informatie.