Hands up voor Lilith, want hier eet je dus écht de lekkerste pancakes van Rotterdam. 

Lilith = pancakes

Nog niet zo heel erg lang zit ‘ie er: Lilith op de Nieuwe Binnenweg. Verhuisd van de Mauritsstraat en nu een stuk groter én met terras. Goed nieuws: de pancakes staan nog steeds op de kaart en blijven de allerlekkerste van de stad.

Lilith

Met kids

Ook met kinderen is het hier fijn! Bij mooi weer zit je lekker op het terras en wanneer het kouder is, is er binnen genoeg ruimte om fijn te zitten. Wat dacht je van een grote roze bank? Zit lekker! En voor de allerkleinsten schuif je gewoon een kinderstoel aan. En wat je dan voor ze bestelt? Pancakes natuurlijk! Of die heerlijke wentelteefjes, want ook die zijn zo lekker…

Lilith

In het weekend ontbijten

Lilith is een fijn plekje om je weekend te beginnen. Ik neem bijvoorbeeld Ruben mee als ik er met een vriendin afspreek. Samen met de tram naar de stad, een stukje lopen op de Nieuwe Binnenweg, pannenkoekjes eten en daarna nog wat boodschappen doen. Goed om te weten: Lilith is niet alleen voor het ontbijt geopend, maar je kunt er ook goed terecht om te lunchen én ook ’s avonds kun je hier lekker eten.

Benieuwd waar in het Rotterdamse je nog meer lekkere pancakes kunt eten? Lees dan zeker even ‘De lekkerste pannenkoeken van Rotterdam eet je hier‘.

Lilith, Nieuwe Binnenweg 125H, Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren