Er zijn van die items die je als moeder gewoon écht wilt hebben voor je kids. Zo kwam ik de mooie speelmatrassen van ByAlex tegen en was ik op slag verliefd op al dit moois…

ByAlex speelmatrassen

ByAlex is het label van de Rotterdamse Alexandra, zelf moeder van drie jonge kids. Met een passie voor stoffen vond zij het geen enkel probleem om op verzoek van een vriendin speelmatrassen te maken. En omdat Alexandra toch bezig was, maakte ze er meteen een paar voor haar eigen kinderen. De matrassen vielen goed in de smaak; haar kinderen hadden er een nieuwe veilige plek in huis bij om te spelen en sleepten de matrassen het hele huis door om er glijbanen en hutten mee te bouwen. Mooi toch?

ByAlex

Urenlang speelplezier

Ik zag de matrassen voor het eerst ‘in het echt’ tijdens het 100% Mama Event. En wow, wat zijn ze mooi! Met een formaat van 160 x 80 centimeter zijn ze lekker groot en daarnaast zijn ze in allerlei kleuren en motieven verkrijgbaar. En nog een fijne bijkomstigheid: de matrassen zijn handgemaakt, van stevige kwaliteit, makkelijk schoon te maken (écht!) en ook nog eens heel duurzaam. Stapel een paar matrassen op elkaar, combineer ze met bijbehorende kussens, et voilà: urenlang speelplezier gegarandeerd!

ByAlex

Dutch design voor ouders

Misschien heel erg, maar ik vind het belangrijk dat ik voor Ruben en Boris iets in huis heb wat ik zelf ook nog eens mooi vind. Met een standaard box of speelkleed heb ik dan ook niet zoveel. Ons matras wordt dagelijks tevoorschijn gehaald en ik geniet er iedere keer weer van als ik de jongetjes er samen (ieder op zijn eigen manier) op zie spelen. Zelf ga ik er vaak even naast zitten voor een moment van echte aandacht en quality time. ‘Make each day count’, toch?

Wil je meer weten? Bekijk dan hier de webshop van ByAlex