Goed nieuws voor alle Rotterdamse mama’s die soms met oppas-issues dealen: de handige oppas-app airBsit is vanaf vandaag ook in Rotterdam beschikbaar!

airBsit is een app waarmee ouders en oppassers elkaar simpel en snel kunnen vinden. airBsit gaat uit van aanbevelingen van vrienden, die hun favoriete babysitters met het platform delen. Door ouders te koppelen aan de beste oppassers in de buurt, leren zij daarnaast hun eigen wijk beter kennen. Vertrouwen staat hierbij centraal. Want geen enkele oppas is betrouwbaarder dan iemand die is beoordeeld door vrienden óf vlakbij woont. Een bijkomend voordeel: betalen mag contant, maar kan ook via de app. Dus nooit meer op zoek naar wisselgeld aan het einde van de avond. En de kosten? Per babysitting brengt airBsit slechts 15 minuten extra in rekening.

airBsit: het verhaal erachter

Toen Donatienne en Geraldine, twee hard werkende moeders uit Brussel, weer een etentje met vrienden moesten afzeggen omdat ze geen oppas konden vinden, waren ze het zat. De twee collega’s, inmiddels goede vriendinnen, besloten dat het hoog tijd was hun drukbezette leven – en dat van andere ouders – eenvoudiger te maken. Zes maanden later werd airBsit geboren. De app was in België in no time een groot succes. Met bijna 30.000 gebruikers in vier maanden was het tijd om de grens over te gaan. Begin maart werd airBsit gelanceerd in Amsterdam, gevolgd door Luxemburg. Na veelbelovende cijfers – in drie weken tijd hebben bijna 2000 Nederlandse ouders en oppassers zich bij airBsit ingeschreven – is de babysit app vanaf 31 maart 2016 in Rotterdam en de rest van de Randstad beschikbaar.

airBsit

Altijd een oppas in de buurt

Ouders in de Randstad kunnen vanaf nu where en whenever een oppas in de buurt vinden. Zij hoeven alleen de gratis app te downloaden en een profiel aan te maken om een babysitting te creëren. airBsit brengt de oppassers op de hoogte van aanvragen van ouders. Allemaal simpel en snel, via hun smartphone. Sinds kort kunnen oppassers ook hun vakantie adres aan airBsit doorgeven, zodat ouders ook tijdens hun vakantie in België of Luxemburg op ieder gewenst moment een oppas kunnen vinden.

Gratis app

En nog een fijn voordeel: de app is gratis te downloaden voor ouders én oppassers. Ik weet zeker dat ik deze app als een malle ga installeren en heel vaak ga gebruiken!

Wil je meer weten? Bekijk dan hier de website van airBsit.