Je hebt op Kleine Rotterdammer al eerder kunnen lezen over de geweldige sieraden van Lennebelle Petites. En goed nieuws, want de Rotterdamse ontwerpster Lenneke heeft weer hele gave nieuwe items aan haar collectie toegevoegd!

Misschien ken je ze nog wel, de mooie armbanden en kettingen die Lennebelle Petites speciaal voor moeders heeft ontworpen. De sieraden symboliseren de speciale band tussen een moeder en haar kind(eren).

Lennebelle Petites

Lennebelle Petites presenteert de collectie Motherlove

En goed nieuws nu dus, want er is een hele nieuwe toffe collectie! Deze nieuwe collectie bestaat uit een moeder-dochter set (dus dezelfde sieraden voor je dochtertje, maar dan een maatje kleiner) en drie kettingen en bijpassende armbanden in zilver of 18 karaats verguld goud. En zoals je van Lennebelle gewend bent, worden de sieraden geleverd in glazen buisjes. Deze buisjes zorgen er meteen voor dat je sieraden mooi blijven wanneer je ze niet draagt.

De nieuwe collectie is nu in diverse winkels verkrijgbaar. Vanaf mei kun je de collectie ook online kopen via de website van Lennebelle.