The word is out! Voor Favoroute schreef ik de reisgids ‘Rotterdam met kids’ en eindelijk is het zover: deze reisgids is uit! 

Een reisgids over Rotterdam

Hij stond al een tijdje op mijn bucketlist: een reisgids schrijven over alles wat er in Rotterdam met kids te doen is. En soms kunnen dingen ineens heel snel gaan. Brengt iemand je in contact met Favoroute (dankjewel Esther!) en ga je een week later al aan de slag. Er moesten drie verschillende routes komen die leuk zijn om met kids te wandelen. Drie routes met in elke route minstens 20 hotspots of leuke dingen om te doen. De eerste routes kregen vorm, maar toch was ik er nog niet helemaal tevreden over. Nog maar een keer proberen. Kijk, het begint ergens op te lijken. En dan al die hotspots! Want wat zijn ze leuk en wat wil graag vertellen over al het moois in Rotterdam. Niet zo gek dat daar de meeste tijd in ging zitten, maar hé, we did it.

Rotterdam met kids Favoroute

Daar is ‘ie dan: Rotterdam met kids!

En dan is het zover. Een laatste check: heb ik echt alles en ben ik niets vergeten? Let’s go! Favoroute mag weten dat de gids klaar is nu. Tijdens een telefoongesprek op een donderdagmiddag wordt het ineens heel definitief: de gids is goedgekeurd en wordt nog dezelfde dag als app aangeboden in de App Store en in Google Play. Wat een mijlpaal! Stiekem kan ik wel juichen, een dikke vette ‘check’ op mijn bucketlist.

En nu kun jij de reisgids dus gebruiken om nog meer van Rotterdam te ontdekken. De drie wandelingen nemen je mee door het centrum van de stad, langs het water en de Maas over. Nieuwe en bekende plekjes komen aan bod en ik kan maar een ding zeggen wanneer jij de gids downloadt: ik hoop dat jij hem met net zoveel plezier leest als ik dat ik ‘m geschreven heb. En heb je er opmerkingen over? Mail ze naar lisette@kleinerotterdammer.nl en ik ga er meteen mee aan de slag.

Je kunt de reisgids Rotterdam met kids van Favoroute voor €4,99 downloaden via deze link.

Fotocredits coverfoto: Rob van Dalen van blinckt voor Kunstfanaatjes. Bedankt Rob en Brigitte!