Ik heb een zwak voor winkels waar alles klopt: sfeer, klantvriendelijkheid, inrichting en natuurlijk de collectie. En daarom behoort Pomme de Jus tot één van mijn favorieten wat kinderkleding betreft.

Eigenwijs en net een tikkeltje anders: zo laat Pomme de Jus zich het beste omschrijven. Door het verkopen van mooie Franse merkjes die je niet overal tegenkomt en zelfs door het aanbieden van merken die je in Nederland alleen bij Pomme de Jus vindt, doet Pomme de Jus het net even anders.

Pomme de Jus

Tja, en aan welke merken moet je dan allemaal denken? Pomme de Jus mag zich in Nederland het enige verkooppunt noemen van Bonton, Miller, Bonpoint, One we Like en Un Jour Je Serai. Daarnaast kun je bij ze ook terecht voor onder andere Bobo Choses, American Outfitters, Emile et Ida en Little Marc Jacobs. En dat alles in de maten 50 tot en met 152.

Pomme de Jus

Mama’s kunnen tenslotte voor zichzelf ook goed slagen wat sieraden betreft. Wij vinden Lennebelle en All things we like helemaal te gek. En als je er dan toch bent voor je mini, kun je maar beter meteen ook iets voor jezelf scoren, toch?

Pomme de Jus, Bergse Dorpsstraat 109a
Kijk voor meer informatie en de webshop op www.pommedejus.nl