Wat een fijn plekje is Harvest Coffee Brewers! Een hotspot die nog niet heel lang in Rotterdam zit. Je kunt het vinden aan de Wijnhaven, tegenover de Speelfabriek. Harvest heeft een geweldige open ruimte met grote ramen, veel groen en een knus terras met uitzicht over een klein stukje haven. Eigenlijk gewoon een plek waar jij je meteen thuis voelt.

Harvest Coffee Brewers schenkt de lekkerste koffie van Rotterdam!

Ik kan mij goed voorstellen dat dit een perfecte plek is om als (stief)mama even tot rust te komen. Lekker met een boek, tijdschrift of je laptop genieten van de lekkerste koffie van de hele stad (als je het mij vraagt). Of plan een leuke date in met je vriend, man of een goeie vriendin. Bestel dan zeker iets lekkers van de kaart! Ze hebben heerlijke taartjes (appelmeisje, brownies of een goed stuk bananenbrood), maar de lunchgerechten zijn ook echt aan te raden. Ik koos voor de toast met champignons, asperges, Parmezaanse kaas en een gepocheerd eitje. Dit was niet alleen ontzettend lekker, het was ook een feestje om te zien. De handgemaakte borden worden prachtig opgemaakt. Oh en heb je een allergie? Dit kun je doorgeven en houden ze er rekening mee.

Harvest Coffee Brewers lunch

Ook fijn met kids

Mocht je met je gezin hier even willen zitten, dan is dat ook een fijne plek. Het is namelijk op loopafstand van de haven, de markthal & het Maritiem museum. Genoeg gezellige activiteiten om te ondernemen met de kleintjes na een lekker drankje.Handig om te weten is dat als je met een baby hier komt er geen plekje is om te verschonen. Wel kunnen er prima kinderwagens binnen komen want alles is lekker ruim en open.

Harvest Coffee Brewers interieur

Kortom: Harvest Coffee Brewers is een echte aanrader voor als je even tijd voor je zelf nodig hebt, voor een gezellige date of wanneer je een uitstapje hebt gepland met je gezin.

Harvest Coffee Brewers, Glashaven 107, Rotterdam