In het hartje van de stad, aan de Coolsingel, vind je Green Delight: een hippe hotspot waar niet alleen Rotterdam lijkt samen te komen.

Green Delight is gevestigd in Lost & Found pop-up store, hét duurzame warenhuis van Rotterdam met kwalitatief goede en originele producten. Mijn verwachtingen waren dan ook hoog gespannen toen ik op een vrijdag met een vriendin wilde lunchen bij Green Delight.

Green Delight

En nee, dat viel zeker niet tegen! Want wat een fijne bediening en heerlijke broodjes! De keuze op de kaart is niet heel groot, maar men: wat was het lekker! En niet alleen de broodjes zijn om van te smullen, ook het interieur ziet er, door de combinatie van verschillende stijlen, erg gezellig uit. Het bestaat uit meubels en accessoires die je normaal gesproken misschien niet zo snel bij elkaar zou zetten en juist dat maakt het geheel erg fijn en comfortabel.

Green Delight

Green Delight en kids

Green Delight lijkt niet alleen bij Rotterdammers bekend te zijn, maar mensen uit alle winstreken komen hier samen. En voor kids? Ik zou hier zeker ook een keer met Ruben, de echte Kleine Rotterdammer, naartoe gaan. Er zijn weliswaar geen speciale voorzieningen voor kinderen, maar de opzet is ruim (lees: geschikt voor kinderwagens), kids kunnen fijn neerploffen op de bank en er zijn spelletjes om mee te spelen. En wat het eten betreft, dat komt ook wel goed. Geen zin in een broodje? Dan gewoon een vers taartje bestellen.

Meer weten? Bekijk hier de Facebookpagina.