Via Instragram kwam ik een tijdje geleden in contact met Angelique van Salon Annn. En omdat het echt de hoogste tijd was voor een bezoek aan de kapper, besloot ik een afspraak met Angelique te maken.

En wow, dat was zeker geen slechte zet! Want niet alleen mijn haar zit weer goed, ik heb ook nog eens het gevoel dat ik mega in de watten ben gelegd en dat even alle aandacht voor mij alleen was.

Salon AnnnSalon Annn is gevestigd op de beneden etage van de woning van Angelique aan de Claes de Vrieselaan. De salon ziet er modern en gezellig uit en je wordt bij binnenkomst hartelijk welkom geheten. Ik vond het heel prettig dat Angelique veel vragen stelde om te achterhalen wat ik graag met mijn haar wilde. Daarna bekeek zij ook de vorm van mijn gezicht en wat voor make-up ik gebruik. Alles om het goede kapsel en de perfecte kleur te bereiken.

Salon Annn

En ja, ik ben heel erg blij met het eindresultaat! Angelique heeft echt bewezen een expert te zijn op het gebied van kleuren én knippen. Ze heeft de tijd voor mij genomen en ervoor gezorgd dat ik weer blij ben met mijn haar. De vervolgafspraak is gemaakt, ik heb er een nieuw favoriet knip-adresje bij.

Salon Annn, Claes de Vrieselaan 13, Rotterdam. Meer weten? Klik hier.