Mijn jongens waren pas allebei jarig. Ruben werd alweer 5 en vierde zijn eerste kinderfeestje (echt, wat vliegt de tijd toch mensen!) en Boris mocht twee kaarsjes uitblazen. Hoogste tijd voor een feestje en daar mocht het moois van Confetti Time niet bij ontbreken!

Confetti Time

Net voor de verjaardagen van de jongens kwam ik in contact met Marleen van Confetti Time. En zoals de naam je misschien al doet vermoeden, kun je bij deze party webshop terecht voor alles (maar dan ook echt alles) om van je feestje een ongekend succes te maken: van bekers tot kaarsjes, van slingers tot bordjes en van ballonnen tot confetti. En oh ja, wat dacht je van de leukste thema’s om je huis voor het moment surpreme mee te versieren? Voor Ruben koos ik voor het vliegtuigen thema en voor Boris werden het de poezen. Kijk nou wat voor leuks je er allemaal mee kunt!

Confetti Time vliegtuig
Confetti Time cats

Inspiratie voor kinderfeestjes

Bij onze thuis vielen beide thema’s heel goed in de smaak. Niet alleen de jongens vonden het prachtig, ook de visite was onder de indruk van al het moois. En voor iedereen die net nog wat meer inspiratie wil opdoen voor het aankleden van een kinderfeestje: hieronder nog wat mooie beelden van Confetti Time.

Confetti Time Tucan
Confetti Time dino
Zeemeerminnen feestje

Benieuwd naar meer? Bekijk dan de website van Confetti Time of volg Marleen via Instagram. Happy party!

De foto’s zijn afkomstig van het Instagram account van Confetti Time.