Een tijdje geleden vertelde ik al dat we voor Ruben, die pas zijn vijfde verjaardag vierde, op zoek gingen naar een leuk kinderfeestje in Rotterdam. Nou, we hebben er eentje gevonden hoor! Afgelopen weekend was het zover en vierde Ruben zijn allereerste kinderfeestje ever in Plaswijckpark. Wat een feest!

Kinderfeestje in Plaswijckpark

Ik vond het van tevoren best spannend: half januari een kinderfeestje in Plaswijckpark geven. Je weet immers maar nooit wat het Hollandse weer voor je in petto heeft. Gelukkig was het een koude, maar stralende dag én heeft Plaswijckpark ook een fijne binnenspeeltuin, just in case. De man, opa en zes blije kindjes vertrokken naar het feest, ik bleef thuis als oppas voor Boris en zou later aansluiten. Ondertussen kreeg ik appjes en kon ik maar één conclusie trekken: de kids hadden de tijd van hun leven.

Beestenfeest

Onderdeel van het partijtje: mee met de dierenverzorger! De jarige en zijn gastjes werden ontvangen door een medewerker van Plaswijckpark en kregen een rondleiding mét uitleg door Dierenwijck. En ja, daar hoort natuurlijk ook het voederen en aaien van de diertjes bij. Hoe leuk!

Kinderfeestje Rotterdam Plaswijckpark

Lekker ravotten

Na het verzorgen van de dieren moest er natuurlijk gespeeld worden. Want hé, ook daarvoor ga je naar Plaswijck! Omdat het best een koude dag was, viel vooral de binnenspeeltuin goed in de smaak. En zeg nou zelf, de ballenbak is altijd goed, toch?

Van spelen krijg je trek

Wat is een kinderfeestje zonder frietjes? Precies! Wij kozen daarom voor een arrangement met patatjes en kipnuggets. En dat was maar goed ook, want rond 16.00 uur begonnen de eerste maagjes al te knorren. Aan tafel!

Je snapt ‘m misschien al: Ruben heeft een geweldig feestje gehad! En ook de andere kindjes vonden het erg leuk om het kinderfeestje in Plaswijckpark te vieren. Jammer dat het nog even duurt voordat Ruben zes wordt, hij kan niet wachten op zijn volgende partijtje…

Wil jij ook een kinderfeestje in Plaswijckpark vieren? Bekijk dan de website van Plaswijckpark voor meer informatie.

In verband met de privacy van de kleine feestvierders heb ik foto’s van Plaswijckpark gebruikt.