Afgelopen week was ik met twee collega’s bij In de Doelen, het café onder het congresgebouw De Doelen. We waren er al vaker langsgelopen en moesten er gewoon écht een keer lunchen, het zag er zo leuk uit!

Eenmaal binnen was het vrij rustig, dus een fijn plekje was zo gevonden in dit restaurant, koffiebar en wijnbar in één. Een blik op de kaart bracht ons echter in verwarring. De keuze is niet heel uitgebreid, maar eigenlijk zou je het liefste alles willen uitproberen. Uiteindelijk hebben we wat kleinere gerechtjes besteld en deze met elkaar gedeeld. Wow, het smaakte echt heel goed.

In de Doelen

Koffiebar In de Doelen

Na de lunch konden we het niet laten om ook nog even in de koffiebar te stoppen. Er stond hier zoveel fijns uitgestald! Hier moet ik heel binnenkort echt nog even naartoe om er een goede kop koffie te drinken met een lekker taartje erbij.

In de Doelen met kids

Deze plek is misschien niet het eerste restaurant waar je aan denkt om met kids naartoe te gaan. Toch zijn er zeker wel voorzieningen voor de kleintjes aanwezig. Er staan meerdere kinderstoelen, de opzet is ruim zodat je er makkelijk met een kinderwagen naar binnen kunt en er is gelegenheid om te verschonen. Een speelhoek is er niet, maar een medewerker vertelde ons dat een kleurhoek snel en makkelijk te creëren is wanneer er kindjes in de koffiebar aanwezig zijn. Speciale kindergerechten ontbreken op de kaart, maar ik denk dat ik mijn meneer wel een heel groot plezier kan doen met een lekker gebakje of een Dudog, dé hotdog van Rotterdam.

Wil je meer weten over deze toffe hotspot? Bekijk dan hier de website voor meer informatie en de openingstijden.

In de Doelen, Schouwburgplein 52, Rotterdam.