Het weer lijkt komend weekend mee te zitten en dat betekent dat je er weer lekker met de kids op uit kunt trekken. Waar ga je naartoe? Dit is er te doen in het Rotterdamse!

Rotterdam Uitdagen | 9 tot en met 11 september

Het culturele seizoen is weer begonnen en dat moet gevierd worden. Op vrijdag is er van alles te doen in het Witte de With-kwartier. Op zaterdag krijg je een voorproefje van het nieuwe seizoen op het Schouwburgplein en de zondag staat geheel in het teken van een relaxdag met een speciaal programma voor kids. Benieuwd hoe je relaxed een dagje met kinderen op pad kunt? Lees er hier mijn blog over die ik schreef voor Uitagenda Rotterdam.

Swan Market | zondag 11 september

Jaja, het is weer tijd voor Swan Market! De laatste keer dit jaar dat je de markt nog in de buitenlucht (het Euromastpark) aantreft, vanaf oktober verhuist de lifestylemarkt van Rotterdam weer als vanouds naar de Van Nelle Fabriek. Swan Market is geopend van 12.00 tot 18.00 uur en voor kids is weer genoeg te doen! Meer info? Bekijk hier de website van Swan Market.

Alles Kids in Museum Boijmans van Beuningen

In het Museum Boijmans van Beuningen kun je sinds 27 augustus terecht voor de tentoonstelling Alles Kids, de eerste tentoonstelling die speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar plaatsvindt. Kinderen mogen er doen alsof ze thuis zijn, er valt heel veel te ontdekken én ze hebben ook nog eens gratis entree. Als je meer wilt weten, bekijk dan even de website van het museum.

Wat ga jij dit weekend doen?