Het eerste weekend van september is alweer een feit! En wow, wat is de zomervakantie snel voorbij gegaan. Maar, niet getreurd, want het einde van de zomer betekent ook dat er in de weekenden heel veel te doen is in het Rotterdamse. Lees hier de drie tips van Kleine Rotterdammer voor komend weekend!

3 keer doen dit weekend!

Wereldhavendagen | 2 tot en met 4 september

De Rotterdamse haven staat dit weekend in het teken van de jaarlijkse Wereldhavendagen. Vanaf vrijdag tot en met zondag is er voor jong en oud van alles te doen in het gebied rondom de Erasmusbrug. Het volledige programma vind je terug op de website van de Wereldhavendagen.

Mamamo

Feest bij Mamamo | 4 september

Kidsproof hotspot Mamamo bestaat dit weekend alweer één jaar en dat moet gevierd worden! Op zondag 4 september is het de hele dag feest in Nesselande. Bekijk de Facebook-pagina van Mamamo voor alle activiteiten en de laatste informatie.

Rue de Crepes

Rue de Crêpes | 4 september

Voor de tweede keer dit jaar vindt er weer een Rue de Crêpes plaats! De Pannekoekstraat, Nieuwe Markt en Herenplaats worden zondagmiddag tussen 12.00 en 18.00 uur omgetoverd tot een heus food & lifestylefestival. En nee, je treft hier niet de minste Rotterdamse bedrijven aan. Wat dacht je van Keet, LouenSajoerMangiare en Tante Nel? Precies! Genoeg redenen om te gaan dus. Kids neem je gewoon mee, want ook voor hen is er genoeg te doen. Wil je meer informatie? Bekijk dan hier de Facebookpagina van het event.