Nog geen plannen voor komend weekend? Ga naar OBJECT Rotterdam op voormalig stoomschip Rotterdam!

Op vrijdag 12 februari opent OBJECT Rotterdam haar scheepsdeuren en staat het beroemde cruiseschip ss Rotterdam drie dagen lang in het teken van design: van mode en interieur tot beeldende kunst en architectuur. Meer dan 60 nationale en internationale talenten tonen deze dagen uitzonderlijke objecten op een unieke locatie.

OBJECT

Op ontdekking!

En ja, ook voor kinderen is een bezoek aan deze beurs één grote ontdekkingsreis! Omdat de werken over veel verschillende ruimtes worden gepresenteerd, zijn veel vertrekken van het schip te zien. Wat dacht je van de kajuiten, het oude binnenzwembad, het trossendek en het grote buitendek van het schip? Spannend!

OBJECT en kids

Dat kunst en kids goed samengaan, zul je hier ook zien. Designers als David van der Stel en en Floris Hovers ontwerpen speciale items voor kids. En wie even wil bijkomen van het lopen en rondkijken, kan ook op het schip goed terecht: er zijn voldoende fijne plekken waar je even kunt zitten voor wat te drinken of een lekkere lunch. Be there!

Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website van OBJECT. Kinderen tot en met 11 jaar oud mogen gratis naar binnen!
Fotocredits: OBJECT.