Uiteten gaan is één van mijn favoriete bezigheden. Ik hou namelijk nogal van eten en vind het maar wat gezellig om dit ’s avonds met de boys te doen. Er is echter één ‘maar’: mijn kids zijn aan tafel zitten nogal snel zat en dan is alleen een hoofdgerecht eten al snel een hele uitdaging. Hoogste tijd om op zoek te gaan naar de leukste kindvriendelijke restaurants van Rotterdam mét speelhoek.

5 x de leukste restaurants met speelhoek in Rotterdam

Supermercado

Supermercado is natuurlijk niets zonder ‘minimercado’ (lees: speelhoek) en dus kun je in dit fijne plekje op de hoek van de Witte de Withstraat naar hartelust spelen. Mooi meegenomen: de sfeer is gemoedelijk waardoor je je niet snel bezwaard voelt als iemand het op een schreeuwen zet. Tot op zekere hoogte natuurlijk…
Supermercado, Schiedamsevest 91, Rotterdam 

JORDYs

Wie houdt van pizza’s, moet in de avond zeker eens naar JORDYs aan de Vlietlaan. Boven tref je hier een hele kidsproof verdieping aan waar je én op de muur mag tekenen én los kunt gaan in de enorme speelbak.
JORDYs, Vlietlaan 52, Rotterdam 

JORDYs Kralingen

Juffrouw van Zanten

Het Rotterdamse Juffrouw van Zanten heeft maar liefst twee vestigingen! In Kralingen (helaas niet voor diner geopend) met een heuse speelhoek en in West voorzien van binnentuin en handige speelgoedbakken die je zo in de tafel kunt pluggen.
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27 en 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

Little V

Zin in een Vietnamees eten? Ga dan zeker eens naar Little V in het centrum van de stad, want kids zijn hier meer dan welkom! Het eten is onweerstaanbaar lekker en nee, de speelhoek ontbreekt ook hier niet.
Little V, Grotekerkplein 109, Rotterdam

Thuisch

Niks geen speelhoek, maar gewoon een hele speelkamer! Dat is Thuisch aan de Rotterdamse Oudedijk. Houd je kroost echter wel goed in de gaten, want de speelkamer ligt naar de uitgang van het restaurant.
Thuisch, Oudedijk 222b, Rotterdam 

Weet jij nog Rotterdamse restaurants met een speelhoek die niet in dit rijtje mogen ontbreken? Laat het weten in een reactie onder dit bericht!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren