Sneakers, ik houd ervan. En ook komend seizoen zijn deze witte exemplaren van Robey favoriet!

‘Vroegah’, toen er nog geen kindje was, kon je me steevast uittekenen op hakken. Het maakte niet uit wat voor weer het was, wat ik die dag deed of hoe zwanger ik was: ik liep op hakken. En sinds ik moeder ben geworden, is daar ook ineens die liefde voor sneakers. Ik heb in de laatste twee jaar aardig wat paar verzameld en daar onlangs wel een heel gaaf paar van Robey aan toegevoegd.

Robey

Robey

Robey is een écht Rotterdams merk. In 1947, net na de oorlog, opgericht door de familie Bey. En ja, door de eerste twee letters van hun favoriete stad toe te voegen aan de achternaam, ontstond de merknaam die we nu nog steeds kennen.

Van sportswear naar fashion

Robey richtte zich in eerste instantie op sporters, maar al snel werd het merk ook omarmd door gebruikers die Robey wilden dragen omdat de artikelen vooral mooi waren. En de laatste jaren is dit Rotterdamse merk steeds meer in opkomst. Helemaal niet gek, want het ziet er ook echt gaaf uit.

Robey

Mijn Robeys

Op de foto’s zie je het model Adrien Women. Ik had ‘m al bij een paar Rotterdamse shops gespot en wat ben ik er blij mee! De schoenen zitten en lopen lekker, passen helemaal in het modebeeld van nu en kunnen met gemak nog vele seizoenen mee. Mijn Robeys en ik, wij blijven nog wel even samen…

Meer weten? Bekijk hier de website van Robey.