Echte liefde gaat door de maag, toch? En daarom mogen wij speciaal voor Valentijnsdag, in samenwerking met MrsJanetBrownerie, een heuse brownie-proeverij verloten!

MrsJanetBrownerie

MrsJanetBrownerie valt wat mij betreft in de categorie ‘had ik het zelf maar bedacht’. Want hoe leuk, je bestelt bij deze webshop de lekkerste brownies en blondies en ze worden een dag later mooi verpakt in je brievenbus bezorgd. Of in de brievenbus van iemand anders, dat kan natuurlijk ook. Bij MrsJanetBrownerie kun je terecht voor meerdere smaken, wat dacht je van Brownie Traditional Chocolate, Blondie Lovely Lavender of Brownie Irresistible Cheesecake? Precies…

MrsJanetBrownerie

Win een brownie-proeverij voor Valentijn!

Wil jij kans maken op een brownie-proeverij? Laat dan je reactie achter onder dit bericht en vertel hierin wie jij graag zou willen verrassen. Mee doen kan tot en met dinsdag 7 februari 2017 en de gelukkige winnaar ontvangt op woensdag 8 februari aanstaande persoonlijk bericht. Heb jij gewonnen? Dan kun je op Valentijnsdag twee pakketjes in je brievenbus ontvangen: een proeverij voor je (stille) geliefde en eentje voor jou zelf. Want ja, voor jou is het natuurlijk net zo goed Valentijnsdag!

Wil je meer weten over MrsJanetBrownerie? Bekijk dan hier de website, het Instagram-account of de Facebook-pagina. En mocht je niet gewonnen hebben, dan bestel je vanaf €11,75 alsnog de lekkerste brownies…

Good luck!

Note: laat jij hieronder je reactie achter? Leuk! Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat deze daadwerkelijk zichtbaar is op de website, dit is om spam te voorkomen. Dank voor je begrip!