Het is elk jaar weer een happening, de marathon van Rotterdam. De sfeer, de energie en al die lopers: wow! Ga jij dit jaar met kids langs de route staan? Kleine Rotterdammer zette de 5 leukste kindvriendelijke hotspots voor je op een rijtje waar je even kunt bijkomen en natuurlijk meteen wat lekkers eet en drinkt.

Kindvriendelijke adresjes langs de route van de Rotterdam marathon

Juffrouw van Zanten Kralingen

De marathon gaat voor een groot gedeelte door Kralingen en daarom mag Juffrouw van Zanten natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken! Zoek een plekje op het terras, bestel een fijne lunch en laat de kids lekker spelen. Grote kans dat je er niet meer weg wilt…
Juffrouw van Zanten, Lusthofstraat 27, Rotterdam

Supermercado

Vlakbij de start en de finish vind je Supermercado, een van de kindvriendelijkste plekjes in de buurt van de Witte de Withstraat. Met een grote speelhoek voor kids en een fijne kaart ben je hier wel even zoet.
Supermercado, Schiedamsevest 91, Rotterdam

Vicini

Het scheelt niet veel, Vicini ligt bijna aan de route van de marathon! Bij deze osteria kun je terecht voor een heerlijk ontbijtje, een uitgebreide lunch, lekkere pizza’s en natuurlijk de beste ijsjes.
Vicini, Kortekade 63-69, Rotterdam

De Bakkerswinkel

Nog zo’n fijn adresje vlakbij de start en de finish, de Bakkerswinkel aan de Schiedamsevest. Wat mij betreft hét adres van de stad voor de lekkerste scones.
De Bakkerswinkel, Schiedamsevest 99a, Rotterdam

JORDYs

Last but not least: JORDYs in Kralingen! Met een fijne speelhoek binnen, een mooi terras en heerlijke tosti’s. Meer heb je niet nodig!
JORDYs, Vlietlaan 52, Rotterdam

Moet goed komen toch, met supporten? En voor iedereen die gaat lopen: heel veel succes!

Foto: Prisca Visser