Petit Cool; hoe tof klinkt dat! Bij deze Rotterdamse webshop shop je de mooiste items voor kids, regelrecht afkomstig uit Frankrijk. Goed nieuws: jij maakt nu kans op één van de twee cadeaubonnen ter waarde van €50,-!

Petit Cool, kindermoois uit Frankrijk

Een tijdje geleden kwam ik in contact met de Rotterdamse Margriet, de ‘madame’ achter Petit Cool. Ik werd meteen enthousiast van haar verhaal en de passie waarmee zij Petit Cool is begonnen. Margriet heeft namelijk een voorliefde voor de Franse taal én voor mooie kinderspullen. Daar moest wel een fijne webshop uit voortkomen! Wat dacht je van de merken Vilac, Coq en Pâte, Leçons de choses, Sophie de Giraf, Petit Jour en Change Ma Couche?

Petit Cool

Win jij één van de twee cadeaubonnen ter waarde van €50,-?

Jaja, jij maakt nu dus kans op één van de twee cadeaubonnen ter waarde van €50,-! In samenwerking met Petit Cool verloten we één cadeaubon via Facebook en eentje via Instagram. Dubbel kans dus!

Wat moet je doen?

# Ga naar het Instagram of Facebook account van Kleine Rotterdammer en scroll naar de post over deze winactie.
# Laat in een reactie onder één van deze berichten weten waarom jij een cadeaubon zou willen winnen en tag hier een vriend(in) in.
# Geen voorwaarde om te winnen, maar wordt wel gewaardeerd: volg Petit Cool en Kleine Rotterdammer op Instagram of Facebook.

Petit Cool kinderservies

Je kunt meedoen tot en met maandag 8 april. De winnaars worden uiterlijk 10 april bekend gemaakt op Facebook en Instagram.

Succes!