Eindelijk zijn ze ook te vinden in Rotterdam: Wagamama! Begin augustus openden de deuren van deze nieuwe hotspot in de Witte de Withstraat. Gastblogger Joëlla was erbij en doet verslag. 

Pre-opening

Op 5 augustus werden we uitgenodigd voor de pre-opening van Wagamama en zoiets laten we natuurlijk niet voorbij schieten: GRAAG! We hadden een heerlijk diner en deze hotspot kwam direct in mijn lijstje met favorieten. Wat hebben we genoten!

Wagamama = ondeugend kind

Wagamama is een wereldwijd concept, waarvan er in Nederland al 4 restaurants in Amsterdam te vinden zijn en nu ook 1 in Rotterdam. Leuk weetje: Wagamama is Japans voor ‘ondeugend kind’ of een kind dat eigenwijs en vastberaden is. Toepasselijk?

Als je bij Wagamama gaat eten, kun je rekenen op heerlijk Aziatisch eten. Wagamama is niet een tent voor uren dineren. Het kan wel, maar het eten is er vrij snel en het is te lekker om koud te laten worden, dus voor je het weet heb je de laatste hap achter je kiezen. En dat is ook fijn, want op de Witte de Withstraat is genoeg te beleven, dus je kunt er voor of na het eten nog gezellig een rondje lopen.

Uitzicht op de Japanse tuin

De sfeer is prima. Het interieur ziet er mooi uit en je hebt ruime plekken om even met je vriendin of liefje bij te kletsen. Als je aan de achterkant gaat zitten, heb je zicht op de Japanse tuin die ze hebben aangelegd. En wat ook fijn is: ze maken verse sapjes met groente en fruit. En ja, daar hou ik écht wel van!

Wagamama

Kidsproof?

Jazeker! Ze hebben er zelfs een speciale kaart met gerechten voor kids. Mocht mijn zoontje Boaz het niet opkrijgen, dan help ik hem graag even. En mochten kinderen zich gaan vervelen, dan zijn er voldoende kleurplaten aanwezig. Voor de allerkleinsten zijn er kinderstoelen beschikbaar en gelegenheid om te verschonen wordt spoedig verwacht.

Wagamama, Witte de Withstraat 83, Rotterdam. Bekijk hier de website. 

Over Joëlla

Joella is getrouwd met Jeroen en trotse moeder van Boaz (2013). Met haar gezin woont ze op een steenworp afstand van Rotterdam. In het dagelijks leven is Joëlla girlboss van How 2 Spend It: een online platform over geld, business, carrière en lifestyle.