Goed nieuws voor alle Rotterdammers: de planten start-up Sprinklr levert vanaf nu ook in Rotterdam! Als plantenliefhebber zonder groene vingers, is dit voor mij dé ideale uitkomst.

Wat is Sprinklr?

Sprinklr is nog maar net nieuw en biedt je seizoensboxen met duurzaam gekweekte biologische planten voor binnen of buiten. Daarnaast is er de Sprinkler-app die je helpt bij het onderhoud van de plantjes. Wanneer ze extra aandacht of liefde nodig hebben, krijg je heel eenvoudig via de app een seintje. En heb je een probleem met een plant? Dan stuur je een appje met een foto en heb je binnen 36 uur reactie van een echte expert. Juist, op deze manier gaan je planten, de mijne in ieder geval wel, een stuk langer mee.

Sprinklr

De box van Sprinklr

Ik mocht de box uitproberen en was positief verrast over de planten die ik kreeg. Het waren er 6 in totaal en ze zagen er stuk voor stuk mooi uit. Een Aloë Vera, een bananenplant en een heuse pannekoekenplant trof ik in de box aan. Aan de hand van de app kon ik vervolgens precies zien wat ik moest doen. Op welke plek in huis komen ze het beste tot hun recht en hoeveel water hebben ze precies nodig? Misschien heel stom, maar eigenlijk deed ik altijd maar wat. Met als gevolg dat veel planten het niet zo lang uithielden op een zonnig plekje of verdronken omdat ik ze juist teveel water gaf. Tja…

Ik weet zeker dat ik heel veel plezier ga beleven aan de planten van Sprinklr. Mijn huis is weer een stukje groener en dat voelt goed. Is het ook iets voor jou? Bekijk dan hier de website voor meer informatie.