Ben je op zoek naar een mooi en dankbaar cadeau voor een pasgeboren baby? Denk dan eens aan een muziekmobiel! Kleine Rotterdammer zet de mooiste muziekmobielen voor baby’s voor je op een rijtje. Alstu!

Een muziekmobiel: een eyecatcher en rustgevend voor baby’s

Nog voordat Ruben werd geboren, kregen we van mijn ouders een muziekmobiel voor hem. Wat vond ik hem mooi en wat een rustgevend muziekje! Genoeg redenen dus om het mobiel een mooi plekje aan de muur te geven. Voor Boris hebben we inmiddels al twee mobielen: eentje voor in zijn box en er hangt er een in zijn slaapkamer. Zo zit hij nooit zonder muziekje en ik vind het bijzonder om te zien hoe hij er in zijn korte leventje al zo aan gewend is geraakt. Ruben, inmiddels 3 jaar oud, heeft het muziekmobiel nog steeds in zijn kamer hangen. Elke avond gaat ‘ie steevast aan, want zonder uil valt mijn meneer een stuk minder relaxt in slaap.

Kraamcadeau

Zelf zijn wij wat muziekmobielen betreft dus al voorzien in huis, maar ik vind het nog steeds hele mooie items om cadeau te doen. Zo is één van mijn beste vriendinnetjes momenteel zwanger en heb ik inmiddels ook voor haar een mobiel besteld (en om het toch nog een beetje als verrassing voor haar te houden, vertel ik even niet welk mobiel het precies is geworden). Ik hoop dat haar kleine meisje er straks net zoveel plezier van gaat hebben als mijn jongetjes. En om jou ook wat inspiratie te geven, heb ik de mooiste muziekmobielen van Ferm Living (ontworpen door Trine Andersen) voor je op een rij gezet.

Muziekmobielen voor baby's

De mooiste muziekmobielen voor baby’s

Nou moms, dit zijn ze dan!
#1. Cloud Muziekmobiel
#2. Whale Muziekmobiel
#3. Octopus Muziekmobiel
#4. Olivia Muziekmobiel
#5. Star Muziekmobiel

En, wat vinden julie ervan? Benieuwd naar meer? Bekijk dan zeker eens de design muziekmobielen van MisterDesign!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.