We wonen nu zo’n 5 jaar in onze nieuwbouwwoning in Rotterdam. En ook al kijken we regelmatig op Funda voor een iets groter huis (de jongens groeien immers hard), toch zijn we best tevreden met ons stekkie. We hebben de woonkamer afgelopen herfst flink vertimmerd en voorzien van een nieuwe vloer, stalen deuren en een verse lik verf op de muren. En tadaa, daar hadden we ineens een nieuw huis! Nou ja, bijna dan. We hebben de smaak te pakken, dus de eerste en tweede verdieping nemen we komende zomer graag ook onder handen.

Van 1 badkamer naar 2

Toen we ons huis kochten, dachten we dat het heel praktisch was om 1 grote badkamer te hebben, midden in het huis. Praktisch was het inderdaad een tijdje, tot er een tweede kindje kwam en de oudste toch echt het liefst alleen in de badkamer verblijft tijdens zijn douchebeurt. En tja, we hebben nu ook wel heel veel ruimte die we eigenlijk niet benutten. Tijd om de badkamer op te splitsen! Een gedeelte trekken we bij onze slaapkamer, zodat we zelf een fijne badkamer en-suite hebben en de jongetjes hebben straks een privé-domein. Ik struin Pinterest al af naar mooie tegels, een badkamermeubelen en een design radiator. Ik heb het altijd koud, dus die mooie radiator mag niet ontbreken. En hoe fijn is het als je handdoek lekker warm is wanneer je de douche uit stapt?

Een grotere kamer voor Boris

Boris heeft nu de kleinste kamer in huis en hoewel hij pas 4 is, weet hij deze al goed te vergelijken met de ruimte van zijn broer. Hij slaapt op zolder en daar kunnen we nog een grote dakkapel plaatsen. Zo krijgen we niet alleen meer ruimte, maar komt er ineens ook een stuk meer licht naar binnen. Ik heb hem al verteld over zijn nieuwe kamer, hij kan niet wachten! En eerlijk gezegd, ik ook niet. Kom maar op, slopers, let’s go.