Als je Kleine Rotterdammer een beetje volgt, dan weet je vast dat ik met enige regelmaat blog voor MisterDesign, wat mij betreft één van de fijnste shops als het om interieur en design gaat. En behalve dat ik hier zelf erg blij van wordt, mag ik nu ook iets doen wat jij vast heel tof vindt. Deze week maak je namelijk kans op een Ferm Living Plant Box. Bij ons in huis staat ‘ie al, bij jou straks ook?

Ferm Living

Ik moet je eerlijk bekennen dat ons huis de laatste tijd steeds meer voorzien wordt met de mooie items van Ferm Living. Dit fijne Deense merk uit Kopenhagen maakt onder leiding van ontwerpster Trine Andersen sinds 2005 de allerfijnste spullen voor je interieur. En niet alleen voor je woonkamer kun je goed shoppen, ook voor de kinderkamer zijn er geweldige items beschikbaar. Misschien heb je de blog over de opbergmanden ook gelezen?

Ferm Living Plant Box

Maak kans op een Ferm Living Plant Box!

In samenwerking met MisterDesign mag ik de grijze Plant Box van Ferm Living ter waarde van €69,- verloten. Hoe tof! Wat moet je doen om hier kans op te maken?
# Laat je reactie achter onder dit bericht (om spam te voorkomen kan het even duren voordat je reactie daadwerkelijk zichtbaar is)
# Volg Kleine Rotterdammer op Facebook of Instagram
# Volg MisterDesign op Facebook of Instagram

Thats’ all! Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 18 juli 2017. De gelukkige winnaar ontvangt uiterlijk donderdag 20 juli een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld. De planten in de Plant Box zijn van Fleurdirect en zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Heb je niet gewonnen en wil je toch zo’n gave Plant Box in je huis? Bekijk dan snel het assortiment plantenbakken van MisterDesign. Bestellen is zo gepiept!

Deze win-actie is tot stand gekomen met MisterDesign. Ik werk samen met MisterDesign omdat deze webshop past bij mij persoonlijk en bij mijn blog. Wil je ook samenwerken met Kleine Rotterdammer? Stuur dan een e-mail naar lisette@kleinerotterdammer.nl.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren