Hoe leuk is deze give-away actie: Kleine Rotterdammer mag in samenwerking met MisterDesign een Dots Tent van Ferm Living verloten! Doe jij ook mee?

Ferm Living

Ferm Living is één van mijn favoriete merken op het gebied van interieur. Daarom vind ik het ook zo fijn dat ik blogger ben voor MisterDesign en af en toe de mooiste producten van Ferm Living mag uitproberen en reviewen. En hoe leuk ik het ook vind om af en toe een pakketje thuis gestuurd te krijgen, nog leuker is het wanneer ik iets mag verloten. En ja lieve lezers, dat is dus nu!

Dots Tent

Maak kans op een Dots Tent!

Je leest het goed: ik mag in samenwerking met MisterDesign de Dots Tent van Ferm Living Kids verloten! Leuk om in huis mee te spelen, maar tijdens een zomerse dag zet je de tent net zo goed buiten neer.

Hoe doe je mee?

# Laat een reactie achter onder dit bericht
# Volg MisterDesign op Facebook of Instagram
# Volg Kleine Rotterdammer op Facebook of Instagram

That’s it! Je kunt meedoen tot en met woensdag 19 april 2017. De gelukkige winnaar ontvangt uiterlijk vrijdag 21 april persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze win-actie is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Heb je niet gewonnen, maar ben je wel benieuwd wat MisterDesign voor leuks heeft voor de kinderkamer? Bekijk dan zeker even het kids design assortiment van MisterDesign. 

Note
Doe jij met de actie en laat je jouw reactie achter onder dit bericht? Houd er dan rekening mee dat het even kan duren voordat je reactie daadwerkelijk zichtbaar is. Alle reacties worden vooraf bekeken om spam op de website te voorkomen. Dank voor je begrip!