Ik word altijd blij van ondernemers die met hun passie een mooi product maken en dit vervolgens met succes verkopen. Zo ook Lotte Oudshoorn, misschien ken je haar kleding al?

LOD

LOD staat niet alleen voor Lotte Oudshoorn Design, maar ook voor Level Of Detail. Toeval? Misschien heeft het gewoon zo moeten zijn. Lotte ontwerpt namelijk sinds 2014 items voor vrouwen die graag iets unieks willen dragen. Lotte Oudshoorn staat voor eenvoud en oversized, en dat is wat mij betreft meteen haar kracht. Want waar ‘oversized’ er vaak uit kan zien alsof je een vuilniszak aan hebt, is het met de kleding van Lotte juist niet het geval. Door de mooie kwaliteit van de stoffen en het ontwerp van de kleding, valt het gewoon echt mooi. Zo was ik tijdens mijn zwangerschap hardnekkig op zoek naar zwangerschapskleding. Wat was het lastig om iets te vinden zonder borduursel, print of glitters. Gelukkig had Lotte wél een fijne jurk in haar collectie die ik niet alleen tijdens mijn zwangerschap kon dragen, maar waar ik nu nog veel plezier van heb.

Lotte Oudshoorn Design voor kids

En Lotte is er niet alleen voor moms, voor kids heeft ze ook matching items ontworpen. Ik vind het bijna jammer dat ik een jongensmoeder ben en geen meisjes heb: alleen al voor de jurkjes die ze maakt zou ik een meisje willen hebben. Je kunt de kleding voor kids bestellen in de stof waar je zelf iets van hebt, of je kiest gewoon een andere kleur of motief. En heb je iets gezien wat je echt graag wilt hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen. Lotte maakt alles zelf en in beperkte oplages. Zo weet je zeker dat jij iets unieks in handen hebt!

Wil je meer weten over Lotte Oudshoorn Design? Bekijk dan hier de website van Lotte. Happy shopping!

Fotocredits: Annemarie Andriessen, Klik-Klak Fotografie