In het weekend met elkaar ergens lekker ontbijten in de stad: blijer kun je mij niet maken. Maar waar moet je zijn voor een fijn ontbijt met kids in Rotterdam? 

Ontbijten met kinderen in Rotterdam: hier moet je zijn!

Zelf vind ik het prettig als een hotspot al lekker vroeg open is. Met een peuter die om 6 uur naast zijn bed staat, is het immers fijn om ook een beetje op tijd (lees: voor 10.00 uur) te kunnen ontbijten. Ook mooi meegenomen: kinderstoelen, veel croissantjes en speelgoed om mee te spelen als de verveling toeslaat zodat ik nog tijd heb voor die extra kop cappuccino.

De Bakkerswinkel

Eén van mijn favorieten en dat komt vast door de scones: de Bakkerswinkel! Beide vestigingen (aan de Schiedamse Vest en aan het Oostplein) zijn in het weekend om 9.00 uur geopend. En ja, het komt weleens voor dat wij als eerste naar binnen stappen…
Schiedamse Vest 99a en Oostplein 223a, Rotterdam

Parqiet

Als we zin hebben in een park én in een goed ontbijt, dan gaan we naar Parqiet in het Park bij de Euromast. Bij lekker weer rent Ruben buiten als een malle in het rond en als het regent speelt hij binnen in de speelhoek.
Baden Powelllaan 20, Rotterdam

Ver van Hier

Nog zo’n adresje met een speelhoek. Nee, wat zeg ik? Ver van Hier heeft een heus podium waar kids lekker hun gang kunnen gaan. Ook fijn: de speciale kinderboterhammen en de boekenwinkel waar je meteen een mooi boek voor thuis kunt scoren.
Kleiweg 69, Rotterdam

Mamamo

In Nesselande vind je Mamamo, een koffiezaak en cadeauwinkel in één. Gericht op kids, en ook voor een heerlijk ontbijt kun je hier terecht. Aanrader: het complete ontbijt met alles erop en eraan.
Corsicalaan 35, Rotterdam

Juffrouw van Zanten

Eén van de laatste aanwinsten van Rotterdam: Juffrouw van Zanten in de Kralingse Lusthofstraat. In het weekend geopend vanaf 9.00 uur en voorzien van een speelhoek én een hele toffe inrichting.
Lusthofstraat 27a, Rotterdam

Croos

Nog zo’n fijn stekkie met een heule grote plek waar kids kunnen spelen: Croos! Te vinden in (hoe kan het ook anders) Crooswijk en gegarandeerd een goed begin van je dag. En neem de tijd, want als je eenmaal met je kids binnen bent, willen ze niet meer weg.
Exercitiestraat 2, Rotterdam

Picknick

De meest uitgebreide ontbijtkaart vind je misschien wel bij Picknick aan de Mariniersweg. In het weekend geopend vanaf 9.00 uur, voorzien van kinderstoel, maar het speelgoed moet je wel even van thuis meenemen. Neemt niet weg dat je hier écht onwijs lekker eet…
Mariniersweg 259, Rotterdam

Wat is jouw favoriete Rotterdamse hotspot om in het weekend met kids te ontbijten? Deel het in een reactie onder dit bericht en wij vullen dit lijstje aan!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren