Hoera, Brabantia heeft er een nieuwe aanwinst bij: de Bo Pedal Bin! Zelf werd ik al erg blij van de Bo Touch Bin en good for you, want Kleine Rotterdammer mag één van jullie blij maken met een mooie zwarte Bo Pedal Bin ter waarde van €139,-. Word jij de gelukkige winnaar?

Duurzaam = goed voor later

Sinds ik zelf kinderen heb, ben ik me steeds meer bewust van duurzaamheid. Geen grijze wollen sokken-gedoe, maar ik ben wel bezig met wat ik nu zelf kan doen om de wereld later voor mijn kids zo goed mogelijk achter te laten. En ja, daar hoort dan ook het scheiden van afval bij. Met de nieuwste Bo Pedal Bin wordt afval scheiden een eitje, want je hebt de pedaalemmer met 1, 2 of 3 uitneembare binnenemmers. Daarnaast ziet de pedaalemmer er ook nog eens modern en erg mooi uit. ‘Make waste beautiful’ wordt zo wel heel gemakkelijk, toch?

Bo Pedal Bin

Brabantia Bo Pedal Bin

Hoe maak je kans op de nieuwste Bo Pedal Bin?

Jij kunt nu een prachtige zwarte Bo Pedal Bin met 3 binnenemmers winnen (hetzelfde exemplaar als op de foto’s hierboven). Wil je hier kans op maken? Laat dan in een reactie onder dit bericht weten waarom je mee doet. De actie loopt tot en met zondag 15 april 2018. De winnaar ontvangt vervolgens uiterlijk dinsdag 17 april per e-mail bericht en krijgt de nieuwste Bo Pedal Bin gratis en voor niets thuis bezorgd. Niet gewonnen? Niet getreurd! Je bestelt de nieuwste aanwinst van Brabantia ook gemakkelijk via de webshop van Brabantia.

Good luck ladies!

Ps. Laat jij een reactie achter? Het kan even duren voordat deze daadwerkelijk zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen. Dankjewel voor je begrip!

Foto’s: Prisca Visser

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren