Bo Pedal Bin

Maak kans op de nieuwste Brabantia Bo Pedal Bin!

Hoera, Brabantia heeft er een nieuwe aanwinst bij: de Bo Pedal Bin! Zelf werd ik al erg blij van de Bo Touch Bin en good for you, want Kleine Rotterdammer mag één van jullie blij maken met een mooie zwarte Bo Pedal Bin ter waarde van €139,-. Word jij de gelukkige winnaar?

Duurzaam = goed voor later

Sinds ik zelf kinderen heb, ben ik me steeds meer bewust van duurzaamheid. Geen grijze wollen sokken-gedoe, maar ik ben wel bezig met wat ik nu zelf kan doen om de wereld later voor mijn kids zo goed mogelijk achter te laten. En ja, daar hoort dan ook het scheiden van afval bij. Met de nieuwste Bo Pedal Bin wordt afval scheiden een eitje, want je hebt de pedaalemmer met 1, 2 of 3 uitneembare binnenemmers. Daarnaast ziet de pedaalemmer er ook nog eens modern en erg mooi uit. ‘Make waste beautiful’ wordt zo wel heel gemakkelijk, toch?

Bo Pedal Bin

Brabantia Bo Pedal Bin

Hoe maak je kans op de nieuwste Bo Pedal Bin?

Jij kunt nu een prachtige zwarte Bo Pedal Bin met 3 binnenemmers winnen (hetzelfde exemplaar als op de foto’s hierboven). Wil je hier kans op maken? Laat dan in een reactie onder dit bericht weten waarom je mee doet. De actie loopt tot en met zondag 15 april 2018. De winnaar ontvangt vervolgens uiterlijk dinsdag 17 april per e-mail bericht en krijgt de nieuwste Bo Pedal Bin gratis en voor niets thuis bezorgd. Niet gewonnen? Niet getreurd! Je bestelt de nieuwste aanwinst van Brabantia ook gemakkelijk via de webshop van Brabantia.

Good luck ladies!

Ps. Laat jij een reactie achter? Het kan even duren voordat deze daadwerkelijk zichtbaar is. Dit is om spam op de website te voorkomen. Dankjewel voor je begrip!

Foto’s: Prisca Visser

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vorig bericht Volgend bericht

42 Reacties

 • Antwoord Shilpi van der Pool 11 april 2018 at 16:17

  Wat een supergave actie! Ik zou deze graag willen winnen voor ons nieuwe paleisje in Rotterdam. Maar buiten dat vooral om mijn dochters te leren om afval te scheiden. Daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen vind ik.

  • Antwoord Fiona 15 april 2018 at 17:58

   This make My waist tooo beautifull
   Deze maakt dat ik (nog) consequenter wordt in het scheiden van afval
   No waist

 • Antwoord Maarten 11 april 2018 at 16:23

  We hebben 1 prullenbak voor restafval, een bak voor papier en karton én biologisch afval gooien we direct buiten in de groene bak nadat we het eerst in een bakje op het aanrecht hebben staan.

  Als we dit allemaal kunnen samenvoegen in één bak hebben we nóg minder rommel in huis!

 • Antwoord Ilse de Visser 11 april 2018 at 16:30

  Gave prullenbak en heel hip. Geen standaard model. Zou tof staan in ons overgespoten keuken. Het lijkt mij ook erg makkelijk voor kinderen. Een mooie hoogte dat niet mama het vuil hoeft weg te gooien 😉 En ook ideaal om met een doek schoon te houden.
  Ik duim voor deze moderne Brabantia Bo Pedal Bin!!!

 • Antwoord Juul 11 april 2018 at 16:56

  Superleuk! Nu gaat alles op één hoop, dat moet beter kunnen en dit zou een mooi begin zijn 🙂

 • Antwoord Sandra Tromp 11 april 2018 at 17:01

  Oh wat een mooie prullenbak, wij vinden afval scheiden zo’n kriem. Maar we doen ons best om een steentje bij te dragen en deze bak lijkt me echt een uitkomst!

 • Antwoord Stéphanie 11 april 2018 at 17:52

  Stylish! 🙂 zou super staan in ons nieuwe huis! ♥

 • Antwoord Tamara Poot 11 april 2018 at 18:31

  We doen graag mee. 3 jaar gelden hebben we voor de verbouwing van ons huis de allergoedkoopste en lelijkste prullenbak gekocht. Hij staat er nu nog.? Echt iets wat we steeds vergeten te vervangen.

 • Antwoord Sabine Terpstra 11 april 2018 at 19:44

  Super mooie prullebak, zouden we graag willen winnen voor onze nieuwe keuken! En leerzaam voor de kids om het afval te scheiden ?

 • Antwoord Sabine Terpstra 11 april 2018 at 19:47

  Super mooie prullebak, zouden we graag willen winnen voor onze nieuwe keuken! En leerzaam voor de kids om het afval te scheiden ?

 • Antwoord Heleen 11 april 2018 at 19:55

  Oja! Wat lijkt me dit een onwijs fijn ding!! We wonen in een drive-in woning en wonen dus boven… de kliko’s staan beneden… wat afval scheiden nou niet echt heel makkelijk maakt ?. Dus hoe handig zou het zijn dat je in de keuken je afval al kunt onder verdelen en niet met iedere bananen schil of melkpak naar beneden zou moeten… Ennn, niet geheel onbelangrijk; dan heeft ‘ie ook nog eens dé kleur die heel goed in onze keuken zou passen; gezellig naast onze kerverse zwarte Smeg koelkast voor de pas geschilderde zwarte muur ! ? LOVE IT! #ennuduimenduimenduimenduimenennogeensduimen

 • Antwoord Daan 11 april 2018 at 19:56

  Scheiden is nooit leuk, behalve als het gaat om het scheiden van afval met deze prachtige Bo Pedal Bin. Dit zou echt een eyecatcher worden in onze nieuwe keuken.

 • Antwoord Bregtje 11 april 2018 at 19:58

  Top! Zou ik erg graag willen. Met onze kleine er bij zijn wij ook steeds meer bezig met duurzaam bezig zijn, maar dat is niet altijd makkelijk in het centrum van Rotterdam met containers die niets scheiden…dit zou dus zeer welkom zijn!

 • Antwoord Esther Wapstra 11 april 2018 at 20:02

  Gaaf! Voor in ons nieuwe huis!

 • Antwoord Amaranta 11 april 2018 at 20:04

  In ons nieuwe paleis zijn we ook trotse eigenaar van drie kliko’s, voor gft, papier, en restafval. Voelt heel volwassen en ben erg blij dat ik op deze manier afval kan scheiden! Deze prachtige vuilnisbak binnen zou hier goed bij helpen!

 • Antwoord Marieke de Boer 11 april 2018 at 20:55

  Een betere wereld begint bij jezelf toch? Dus als ik iets kan bijdragen dan doen ik dat graag!
  En… wat een beauty! Niet geheel onbelangrijk want het is best lastig een mooie prullenbak te vinden?

 • Antwoord Gaby 11 april 2018 at 21:06

  Handig om het afval te kunnen scheiden in 1 prullenbak en bovendien ziet deze er super uit!!

 • Antwoord Suzanne Roode 11 april 2018 at 21:10

  Mijn zoon van bijna drie heeft de huidige prullenbak gekaapt en er een autolanceer platform van gemaakt. Ik heb het hart niet deze van hem af te pakken. ❤
  Ik zou wel graag af zijn van de losse zak in de keuken. Bij voorkeur middels deze prachtige Brabantia. 🙂

 • Antwoord Suzanne Roode 11 april 2018 at 21:12

  Mijn zoon van bijna 3 heeft onze huidige prullenbak gekaapt en er een autolanceerplatform van gemaakt. Ik heb het hart niet deze terug te pakken. ❤
  Wel zou ik graag van de losse zak af willen, bij voorkeur middels deze prachuge Brabantia. 🙂

 • Antwoord Claire 11 april 2018 at 21:18

  Deze zou geweldig staan in onze nieuwe keuken! Nu hebben we 1 prullenbak voor het restafval en voor het andere afval lopen we elke keer op en neer naar buiten!
  Wat zou heerlijk zijn om alles in 1 prullenbak te kunnen scheiden!! En zo kunnen we de kindjes ook meteen het afval scheiden mee leren.
  We duimen ?

 • Antwoord Barbara 11 april 2018 at 21:24

  Wat een leuke actie! We proberen al heel bewust en duurzaam te leven, dus deze prachtige prullenbak kan ons daarover bij helpen! Overigens is het ook wel eens leuk om een mooie prullenbak te hebben! ?

 • Antwoord Anne Marleen 11 april 2018 at 21:38

  Wij wonen inmiddels 9 jaar in ons huis met een piepklein weggewerkt afvalbakje, omdat ik de grote prullenbakken echt mega lelijk vind, maar deze….I love it. En met een gezin van vier moeten we toch echt aan een grotere geloven.

 • Antwoord Marianne nederlof 11 april 2018 at 22:52

  Heel graag win ik deze mooie prullenbak. Ik word gek van al dat scheiden in losse prullenbakken. Wij ‘moeten’ papier, plastic, gft, en overig apart weggooien. Dan ook nog eens het glas en blikjes apart. Je hele schuur puilt uit. Dit zou een super oplossing zijn en staat ook nog eens heel chique. Is het voor de kindjes ook wat duidelijker. En dan nu: duimen!

 • Antwoord Fleur 12 april 2018 at 06:07

  Jaaaa omdat iedereen al
  Maanden roept dat wij toe zijn aan een nieuwe. We hebben een witte Brabantse, (kleintje) en met 3 kinderen zit dat ding binnen de kortste keren vol. Ook is wit niet echt makkelijk en zou zwart veeeeel beter zijn ;).
  Duimen maar!

 • Antwoord Kim 12 april 2018 at 06:10

  Wow hier gaat mijn groene hart sneller van kloppen. Milieubewust meets design
  Zou super mooi staan in ons huisje en dan kan eindelijk de losse pedaalemmer voor het plastic weg

 • Antwoord Leila 12 april 2018 at 07:40

  Wat een prachtig exemplaar. Deze gaat heel mooi staan in mijn nieuwe huis waar hij perfect past in mijn nieuwe interieur

 • Antwoord Gizem 12 april 2018 at 09:16

  Leuke winactie weer! Super leuk om hier een kans op te kunnen maken. En nu de vraag natuurlijk waarom ik deze prullenbak moet winnen. Ik zie super leuke reacties bovenstaan en merk dat de concurrentie hoog is 🙂 mijn movivatie om deze prullenbak te winnen is het gebrek aan motivatie tot nu toe… 😉 sinds drie kwart jaar wonen wij in ons nieuwe huis. Het gaat om een duurzame wijk met zonnepanelen, trippelpas, warmtepomp etc. Ik probeer zoveel mogelijk glas en papier te scheiden en de kids hier bewust van te laten worden. Maar stiekem merk ik dat de rotzooi die hiermee ontstaat me tegen zit. En daardoor heb ik af en toe de neiging om alles in de prullenbak te gooien. Erg he?! En dat mag uiteraard niet… met deze prullenbak zou ik nog bewuster duurzaam bezig kunnen zijn en de kids hierin mee kunnen nemen.

 • Antwoord Esther havenaar 12 april 2018 at 09:53

  Jaaa ik zou hem wel willen winnen!! Niet alleen maar omdat hij mooi zou staan in mijn smalle keuken in rotterdam. Maar ook beter voor het mileu, we willen onze kleine mensen ook een toekomst geven. En onszelf natuurlijk ook. Alle kleine beetjes worden een groot gebaar.

  Succes met verloten er zijn genoeg reacties. En als ik hem niet win is niet erg. Gun het iedereen die reageert. Een betere wereld begint bij jezelf. Succes xxx esther

 • Antwoord Kimberley 12 april 2018 at 11:28

  Hele mooie manier van bewust met afval bezig zijn. Nu ik 2 jongens heb en dus meer afval zou ik meer willen scheiden en dit is de perfecte manier met deze mooie prullenbak ?

 • Antwoord Hannah Kagenaar 12 april 2018 at 12:51

  Geweldig! Hiermee kunnen jullie deze Rotterdamse dame ontzettend blij maken! Mijn vuilnisbak uit 1997 valt van ellende uit elkaar en is nodig aan vervanging toe, helpen jullie mij een handje? 😉

 • Antwoord Tamara 12 april 2018 at 14:28

  Zou super zijn! Mooi model! Handig dat er verschillende vakken mogelijk zijn, ik zou gaan voor de 3 losse vakken, eindelijk een hoede oplossing boor ons nieuwe huis met alle afvalscheiding die hier noodzakelijk is 🙂

 • Antwoord Christa de Prouw 12 april 2018 at 19:16

  Ik wil ‘m ook heel graag winnen maar niet voor mijzelf. Ik zou ‘m geven aan mijn lieve schoonzusje. Die zorgt helemaal alleen voor dr 2 lieve meiden en ook nog voor het familiebedrijf. Altijd in de weer voor iedereen maar denkt te weinig aan zichzelf. Zo is ze haar woonkamer aan het oppimpen maar een mooie hippe prullenbak ontbreekt. En is ook vrij aan de prijs.. Ik gun hem haar!

 • Antwoord Djotie 12 april 2018 at 22:32

  We hebben 1 klein prullenbak voor rest afval. Klein omdat we het afval snel weg willen gooien. Papier, plastic en glas wordt gescheiden in vuilniszakken. Inderdaad dat is geen gezicht maar afval scheiden weegt zwaarder op. Erg trots voel ik mij als ik zie dat de kleine dat ook al doet. Leren is de juiste voorbeeld geven.

 • Antwoord Sandra 13 april 2018 at 08:04

  Ken je het verhaal van de kleine jongen (geen 2 jaar) die een cadeautje kreeg en het zo vies vond dat hij het direct onder je neus, rennend en zingend ( bah, bah, bah,..) naar de keuken, in de prullenbak gooide? Wij wel! Hij kreeg toen zijn eerste onderbroeken ?. Helaas zit de prullenbak ( zo’n klein ding onder de gootsteen) steeds te vol en gooit onze zoon nog steeds regelmatig dingen weg en puilt de bak dus steeds over. Wat een uitkomst zou deze Brabantia Bo toch zijn!

 • Antwoord Wendy 13 april 2018 at 12:04

  De Bo Pedal Bin,
  Dat is wat ik graag win.
  Afval scheiden,
  Met zo’n bin is dat geen lijden.
  In zwart met een mooi, strak design,
  Dat is zeker heel fine!
  Nu is het afwachten en duimen,
  Hopelijk kan ik straks mijn afval netjes opruimen.

 • Antwoord Esther 13 april 2018 at 19:57

  Leuke actie Lisette!

  Deze wil heel erg graag winnen! Er hangt hier al (bijna) 2,5 jaar een vuilniszakje aan de deurklink we hebben nog steeds geen prullenbak… lopen elke keer naar buiten voor papier/plastic en groen afval weg te gooien ?deze is super mooi en heel erg fijn dat alles gelijk gescheiden weg gegooid kan worden! Top! Ik duim!!! ?

 • Antwoord Esther 13 april 2018 at 20:10

  Ik zou heel graag willen winnen!
  We hebben nu een klein zakje aan de deur klink hangen ? en nog steeds geen prullenbak. Deze prullenbak is super mooi en heel handig! ?

 • Antwoord Nicole van Dongen-Monsieurs 14 april 2018 at 10:23

  Wat een beauty en ook nog eens milieubewust ? 2 jaar geleden is onze keuken verbouwd maar tot op de dag van vandaag nog geen mooie prullenbak kunnen vinden. Ik waag graag een kansje op dit prachtexemplaar in de kleur wit met 2 vakken. Deze zou onze keuken helemaal afmaken, wat zou het super zijn als ons afzichtelijke exemplaar
  Kan plaatsmaken voor deze mooie eyecatcher ??

 • Antwoord Cher 14 april 2018 at 19:17

  Zou heel moois staan in onze pas geverfde keuken! En nog milieuvriendelijk ook? Dat wil deze grote Rotterdammerd wel??

 • Antwoord Sabine Terpstra 14 april 2018 at 21:09

  ??????

 • Antwoord Sabine Terpstra 14 april 2018 at 21:17

  ?????

 • Antwoord Anita H. 15 april 2018 at 01:23

  Waarom? Nou, ik vind het best een flink bedrag voor een prullenbak. Maar wat een prachtig design!! Echt een aanwinst voor het interieur. En dit merk staat natuurlijk voor kwaliteit. De kleur is ook perfect.

 • Laat een reactie achter